ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρωτοποριακή ιδέα για προστασία

Η συσκευή AirZing Mini της OSRAM καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα μέσα στο αυτοκίνητο, εξουδετερώνοντας βακτήρια και ιούς.

Πρωτοποριακή ιδέα για προστασία

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης, λανσάρει μια πρωτοποριακή συσκευή που καθαρίζει τον αέρα για να μπορείτε να αναπνέετε ελεύθερα, την Osram AirZing Mini.

Τα βακτήρια, οι ιοί και τα αλλεργιογόνα είναι πάντα παρόντα. Συχνά τα μικρόβια που προκαλούν ασθένειες εισέρχονται στο όχημά μας μέσω του κλιματισμού και μπορούν να εξαπλωθούν πιο εύκολα στο εσωτερικό του, ειδικά σε μικρούς, περιορισμένους χώρους, όπως η καμπίνα του αυτοκινήτου.

Ειδικά από τότε που ο κορωνοϊός (Covid-19) έλαβε πανδημικές διαστάσεις, τα πρότυπα υγιεινής έγιναν ακόμα πιο σημαντικά. Παράλληλα, καταστάσεις όπως το κάπνισμα εντός του αυτοκινήτου, ή η μεταφορά κατοικίδιων ζώων, προκαλούν δυσάρεστες μυρωδιές, κάνοντας την ατμόσφαιρα βαριά και αποπνικτική.

Η πρωτοποριακή συσκευή AirZing Mini της OSRAM διακρίνεται για τα εξής χαρακτηριστικά της:

•           Μπορεί να εξουδετερώσει έως και 99%* όλων των βακτηρίων και ορισμένων ιών

•           Είναι πανεύκολη στη χρήση χάρη στην μαγνητική βάση και στη σύνδεση  με καλώδιο USB

•           Δεν απαιτείται η αλλαγή φίλτρων, καθώς τα φίλτρα της μπορούν απλά να καθαριστούν με νερό

•           Λειτουργεί αθόρυβα (μόλις 25db)

•           Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, όσο και στο σπίτι ή το γραφείο.

Η συσκευή AirZing Mini της OSRAM είναι διαθέσιμη από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 34 89 314 και στο [email protected]

* Επαληθευμένο από ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές, σύμφωνα με το GB/T 18801-2015

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο σκοπός δεν είναι να βλέπουμε αυτό που είναι θολό σε κάποια απόσταση, αλλά να κάνουμε αυτό που είναι χειροπιαστό μπροστά μας."

Τόμας Καρλάιλ, Άγγλος συγγραφέας

  • 1868 - Ο παλαίμαχος αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης, αρχηγός εθελοντικού σώματος Μανιατών 1.000 ανδρών, συνοδευόμενος και από το γιό του Λεωνίδα, από το Γύθειο, αποβιβάζεται στον όρμο κοντά στα χωράφια Μυλοποτάμου Κρήτης, για να ενισχύσει τον αγώνα στο νησί.
    1971 - Το σοβιετικό διαστημόπλοιο Mars 2 προσεδαφίζεται στον πλανήτη Άρη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v