Νέο Hyundai Κona N: Η εμπειρία των 280 ίππων

Πλήρως ανανεωμένο, το νέο σπορ μοντέλο διαθέτει κομψά χαρακτηριστικά και ευφυείς τεχνολογίες αιχμής.
Νέο Hyundai Κona N: Η εμπειρία των 280 ίππων

Το νέο Hyundai Κona N, είναι ένα σπορ αυτοκίνητο, κατάλληλο για μετακίνηση με άνεση τις καθημερινές ή για οδήγηση σε πίστα το Σαββατοκύριακο. Διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών εξατομίκευσης, προσφέρει διαφορετικές επιλογές απόδοσης και πρακτικότητας προκειμένου να δημιουργήσει την καλύτερη αίσθηση για τον οδηγό.

Αυτές περιλαμβάνουν το σύστημα ελέγχου N Grin, την ηλεκτρονική ελεγχόμενη ανάρτηση, το σύστημα μεταβολής του χρονισμού των βαλβίδων εξαγωγής και μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

O υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2.0 T-GDI, αποδίδει 280 ίππους και 392 Nm ροπής. Αποδίδει επίπεδη ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει περισσότερη ροπή και ισχύ στις μεσαίες και υψηλότερες στροφές. Σε κανονικές συνθήκες οδήγησης, η αυξημένη ροπή αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του κινητήρα. Επίσης, η νέα διαχείριση της ισχύος του κινητήρα βελτιώνει την επιτάχυνση στις μεσαίες και υψηλότερες στροφές και προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις, ακόμη και σε διαφορετικές συνθήκες εξωτερικής θερμοκρασίας.



Είναι το πρώτο SUV υψηλών επιδόσεων της Hyundai, που διατίθεται με το N DCT, ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων για βελτιωμένη επιτάχυνση και επιδόσεις. Το N DCT, μια βελτιωμένη εκδοχή του 8DCT που εξελίχθηκε από την Hyundai, διαθέτει βελτιωμένη αντοχή για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Διαθέτει πέντε ξεχωριστά οδηγικά προφίλ: Eco, Normal, Sport, N και Custom, το σύστημα ελέγχου N Grin προσφέρει υψηλό βαθμό εξατομίκευσης. Αυτά τα προφίλ μεταβάλλουν ανάλογα τον χαρακτήρα του αλλάζοντας την χαρτογράφηση του κινητήρα, τον ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, τον ήχο της εξάτμισης και τις παραμέτρους λειτουργίας του τιμονιού για τη βελτιστοποίησή τους σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. Στο εξατομικευμένο προφίλ Custom, ο οδηγός έχει στην διάθεση τους ρυθμίσεις μέσω άλλων λειτουργιών (Normal, Sport και Sport+) για το τιμόνι, την ανάρτηση ή τον ήχο εξάτμισης.

Το νέο Hyundai Kona N Performance Pack 280 ίππων N-DCT κοστίζει 42.990 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v