ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Motoshow And Electric Bikes Festival 2021

Από 15 έως και 19 Σεπτεμβρίου οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας έχουν πολλούς καλούς λόγους να πάνε στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Motoshow And Electric Bikes Festival 2021

Η μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας επιστρέφει από 15 έως και 19 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Μαζί επιστρέφουν και όλα αυτά που μας έλειψαν αυτά τα δύο χρόνια, με σημαντικότερο να μπορούμε να βρισκόμαστε πάλι όλοι μαζί με αυτά που αγαπάμε.

Σε έναν ανοικτό χώρο 8 στρεμμάτων θα δείτε όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, scooter, παπιών και atv, όπως επίσης και ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, scooter και ποδήλατα. Θα μπορείτε να τα αγγίξετε, να ανέβετε πάνω τους και να ενημερωθείτε κατευθείαν από τις αντιπρόσωπες εταιρείες, τόσο για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όσο και για τους τρόπους που μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Ο τόπος διεξαγωγής του Festival είναι ο εξωτερικός χώρος του σταδίου «Σοφία Μπεφόν», ο οποίος βρίσκεται μέσα στη μαρίνα Φλοίσβου. Με ανοικτά περίπτερα, μεγάλους διαδρόμους, οργανωμένο καφέ, εύκολη πρόσβαση για τους επισκέπτες και άνετο parking για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα!

Η πρόσβαση είναι εύκολη, μπαίνοντας στην είσοδο της μαρίνας κατευθύνεστε προς το θωρηκτό Αβέρωφ και συναντάτε την είσοδο του σταδίου στα 300 μέτρα αριστερά σας. Πρόσβαση υπάρχει και από το φανάρι που βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγ. Σκέπης, στρίβοντας αριστερά στις γραμμές του τραμ.

Το festival θα γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν και με τη λειτουργία του να είναι 10.00 - 21.00 το Σαββατοκύριακο και 16.00 - 21.00 της καθημερινές. Πέντε γεμάτες ημέρες για να χορτάσουμε όσα μας έλειψαν!

Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να κάνει test ride σε ηλεκτρικά ποδήλατα, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού θα επικεντρώσουν θεματικές εκθέσεις, με κυριότερη αυτή της Guzzisti Hellas για τα 100 χρόνια της Moto Guzzi, της θρυλικής φίρμας του αετού.

Πρόσβαση με το τραμ: Στάση Τροκαντερό

Γενική είσοδος: 6€

Απαραίτητη η χρήση μάσκας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v