Πλώρη για τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης

Η Ford ξεκίνησε τον επανασχεδιασμό του εργοστασίου συναρμολόγησης στο Niehl με σκοπό τη δημιουργία του Κέντρου Εξηλεκτρισμού στην Κολωνία.
Πλώρη για τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης

Ο επανασχεδιασμός του εργοστασίου της Ford Niehl της Κολωνίας, θα υποστηρίξει την κατασκευή ενός μελλοντικού, πλήρως ηλεκτρικού οχήματος μαζικής παραγωγής.

Η αναμόρφωση των εγκαταστάσεων θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2023.

Οι υπεύθυνοι εξέλιξης κατεδάφισαν ένα παροπλισμένο κτίριο των εγκαταστάσεων για να δημιουργήσουν χώρο για το νέο κτίριο υψηλής τεχνολογίας, το οποίο θα χρησιμοποιείται για την προετοιμασία των αμαξωμάτων στο πλαίσιο της συναρμολόγησης ενός νέου, αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου μαζικής παραγωγής.

Ο επανασχεδιασμός του εργοστασίου του Niehl αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που θα βοηθήσει τη Ford να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον. Το Cologne Electrification Center θα χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής αυτοκινήτων και θα είναι έτοιμο να ενταχθεί στην παραγωγή το 2023.



Πρόκειται για ένα απαιτητικό project, καθώς οι αρχιτέκτονες θα πρέπει να κατασκευάσουν μία εγκατάσταση μήκους 26 μ., πλάτους 25 μ. και μήκους 100 μ. σε μία πυκνοδομημένη περιοχή με κτίρια όπου συναρμολογούνται οχήματα από το 1931. Το νέο κτίριο θα επεκτείνει μία από τις βασικές οδούς κυκλοφορίας στις εγκαταστάσεις του Niehl.

Η κατεδάφιση του παροπλισμένου κτιρίου προγραμματίστηκε κατά το θερινό κλείσιμο του εργοστασίου του Niehl προκειμένου η απομάκρυνση μπάζων με όγκο 5.000 m3 να μην εμποδίζει την τρέχουσα παραγωγή οχημάτων. Το νέο κτίριο θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου του 2022, ενώ θα ακολουθήσει η εγκατάσταση των μηχανημάτων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v