Το 2023, η Audi σταματά η παραγωγή των θερμικών κινητήρων

Τα νέα μοντέλα της Audi από το 2026 θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.
Το 2023, η Audi σταματά η παραγωγή των θερμικών κινητήρων
Παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη παγκόσμια παράγωγη αυτοκινήτων λόγω της έλλειψης των τσιπ, οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνεχίζουν την προσπάθεια τους για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Η γκάμα των νέων μοντέλων θα περιλαμβάνουν μόνο ηλεκτρικές προτάσεις(υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά).

Στη λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών που ενημερώνουν τους υποψήφιους αγοραστές για τον μελλοντικό προγραμματισμό τους, προστέθηκε και η δημοφιλής premium μάρκα Audi.

Τα νέα μοντέλα της Audi από το 2026 θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Η παραγωγή θερμικών κινητήρων θα ολοκληρωθεί το 2033. Θα δημιουργηθεί πλήρες οικοσύστημα ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Οι after sales υπηρεσίες θα προσφέρουν ευφυές hardware και προγνωστικές υπηρεσίες.  Η αειφορία βασικός πυλώνας των διαδικασιών management.

Η premium μάρκα στοχεύει σε πωλήσεις αυξημένες περισσότερο από 50%, στα 3 εκατομμύρια μονάδες, έως το 2030, με την αγορά της Κίνας να παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου

Η Audi θα βιώσει τον μεγαλύτερο μετασχηματισμό στην 112 χρόνων ιστορία της - η πιο δύσκολη δεκαετία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι μπροστά. Αυτό περιλαμβάνει τη σταθερά αυξανόμενη εστίαση στο λογισμικό, στα οχήματα και την αυτόνομη οδήγηση. Στο μέλλον, οι πελάτες θα μπορούν να αναβαθμίζουν τα οχήματά τους και να ενημερώνουν ή να εγκαθιστούν υποσυστήματα όπως απαιτείται. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων με κινητήρες καύσης σε διάφορες χώρες θα λάβουν επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση, καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v