Πόσο κοστίζει η μοναδική Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2;

Η τελευταία έκδοση του αγωνιστικού αυτοκινήτου εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά, αλλά και την τιμή της.
Πόσο κοστίζει η μοναδική Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2;

Η Lamborghini Squadra Corse παρουσίασε το Huracán Super Trofeo EVO2, την τελευταία έκδοση του αγωνιστικού αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιηθεί στις επόμενες αγωνιστικές αναμετρήσεις από το 2022.

Η αεροδυναμική και ο σχεδιασμός είναι οι τομείς στους οποίους δόθηκε περισσότερη έμφαση.

Το μπροστινό μέρος έχει υποστεί ριζική αλλαγή, που χαρακτηρίζεται από νέες φωτεινές συστοιχίες υψηλής έντασης LED με εξαγωνικό σχεδιασμό.

Καινούργιες είναι και οι εισαγωγές αέρα, οι οποίες βελτιστοποιούν τη ροή του αέρα.

Το πίσω μέρος, όπου κυριαρχεί το μεγάλο φτερό από ανθρακονήματα, είναι εμπνευσμένο από τον μινιμαλισμό.



Καινοτομίες παρατηρούνται επίσης σε πολυάριθμα σημεία του αμαξώματος, όπως η επένδυση των πλευρικών τμημάτων και τα οπίσθια αεροδυναμικά εξαρτήματα.

Το σύστημα πέδησης, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Squadra Corse, έχει επίσης υποστεί αλλαγές. Οι μπροστινοί δίσκοι από χάλυβα αυξάνονται από 380 σε 390 χιλ., οι νέες δαγκάνες βελτιστοποιούν την απόδοση. Η πρόωση εμπιστεύεται τον 5,2 λίτρων V10 κινητήρα με φυσική αναρρόφηση, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 620 ίππων. Συνδυάζεται με κιβώτιο έξι σχέσεων X-Trac. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς.

Η τιμή της Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2, για την ευρωπαϊκή αγορά καθορίσθηκε στα 250.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους που ισχύουν σε κάθε χώρα. Οι τυχεροί ιδιόκτητες θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν την Huracán Super Trofeo EVO με ένα ειδικό κιτ, διαθέσιμο από τις αρχές του 2022.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v