Jaguar F-Pace R-Dynamic Black: ‘Αλματα σε τεχνολογία και συνδεσιμότητα

Το νέο πρόγραμμα της premium μάρκας βελτιώνει τη συνδεσιμότητα και την άνεση στο πολυτελές SUV.
Jaguar F-Pace R-Dynamic Black: ‘Αλματα σε τεχνολογία και συνδεσιμότητα

Η Jaguar, λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει νέα συστήματα τεχνολογίας, που αυξάνουν το επίπεδο συνδεσιμότητας, άνεσης και υποστήριξης οδηγού.

Επίσης, λανσάρεται το πακέτο αναβάθμισης της εξωτερικής εμφάνισης Black: Gloss Black φινίρισμα, ζάντες "Style 1067" 20 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Σημαντικά νέα στοιχεία είναι η αναβάθμιση του κλιματισμού που βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα του εσωτερικού αέρα καθώς και τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Το σύστημα φιλτραρίσματος Cabin Air και PM2.5 που λανσαρίστηκε στην F-Pace πέρσι για την απομάκρυνση των αλλεργιογόνων και των οσμών και τη δέσμευση εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων, ενισχύεται με το νέο σύστημα Cabin Air Purification Plus που περιλαμβάνει δύο πρόσθετα χαρακτηριστικά τα οποία παρέχουν ακόμη καλύτερη ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του πολυτελούς αυτοκινήτου.



Ειδικότερα, το Air Purge, προσφέρει οφέλη πριν ακόμα ξεκινήσει η χρήση του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τους ανεμιστήρες του συστήματος κλιματισμού και τη λειτουργία ανακύκλωσης για να φρεσκαριστεί ο αέρας στο εσωτερικό του οχήματος πριν ανοίξουν οι πόρτες. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με τον καθορισμό ώρας αναχώρησης μέσω της οθόνης αφής infotainment είτε με το Jaguar Remote App.

Το Cabin CO 2 sensing, παρακολουθεί και ρυθμίζει το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό του οχήματος. Η συγκέντρωση μπορεί να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου εάν το σύστημα κλιματισμού λειτουργεί σε λειτουργία ανακυκλοφορίας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως μπορεί να συμβεί όταν το όχημα οδηγείται σε περιοχές με μολυσμένο αέρα. Για να διασφαλιστεί ότι τα επίπεδα παραμένουν εντός των επιθυμητών ορίων, η νέα λειτουργία μόλις διαγνώσει ότι η συγκέντρωση του CO2 ξεπέρασε τα ασφαλή όρια ενεργοποιεί αυτόματα την εισαγωγή περισσότερου καθαρού αέρα. Ο οδηγός ενημερώνεται συνεχώς μέσω μιας ένδειξης στην οθόνη αφής για το επιπέδο σωματιδίων μέσα και έξω από την καμπίνα.

Το σύστημα επικοινωνίας και συνδεσιμότητας Pivi Pro, πλέον έχει την ικανότητα να συνδεθούν δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα μέσω Bluetooth και διαθέτει ενισχυτή σήματος για βελτίωση της λήψης του ασύρματου δικτύου. Το σύστημα παρέχει επίσης καλύτερες κλήσεις με τη βοήθεια της εξωτερικής κεραίας, που βρίσκεται στην οροφή.

Το Pivi Pro, διευκολύνει τη χρήση δημόσιων δικτύων φόρτισης. Εκτός από την εμφάνιση των θέσεων φόρτισης, μπορεί επίσης να ενημερώσει τον οδηγό εάν είναι διαθέσιμοι, πόσο κοστίζει η χρήση τους και εκτίμηση του χρόνου φόρτισης.

Το Adaptive Cruise Control με το Steering Assist είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο. Παρεμβαίνει στο τιμόνι, στην επιτάχυνση και στο φρενάρισμα για να παραμείνει το αυτοκίνητο στη λωρίδα που επέλεξε ο οδηγός. Επίσης, διατηρεί την καθορισμένη από τον οδηγό απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v