To Tesla Model 3 τραυματίζει πέντε παιδιά και έναν ενήλικα

Το αμιγώς ηλεκτρικό αμερικάνικο αυτοκίνητο έπεσε σε μια παρέα ανθρώπων που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης.
To Tesla Model 3 τραυματίζει πέντε παιδιά και έναν ενήλικα
Σφοδρή σύγκρουση στην οποία συμμετείχε ένα Tesla Model 3, είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματισθούν πέντε παιδιά και ένας ενήλικας. Το αμιγώς ηλεκτρικό αμερικάνικο αυτοκίνητο έπεσε σε μια παρέα ανθρώπων, που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων στο Κολέγιο Ardingly, στο Δυτικό Σάσεξ, στη νότια Αγγλία. Το ατύχημα που έχει συγκλονίσει την Αγγλία συνέβη χθες το απόγευμα.

Τουλάχιστον ένα άτομο που ήταν τραυματισμένο βρέθηκε από τους τραυματιοφορείς κάτω από το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης στο Σάσεξ.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Νοτιοανατολικής Ακτής της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας δήλωσε ότι ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και τρία έχουν  σοβαρούς τραυματισμούς.

Ένα οκτάχρονο αγόρι, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο St George's του Λονδίνου, έχει σοβαρούς τραυματισμούς αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Άλλοι έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν όλοι στα τοπικά νοσοκομεία για να νοσηλευτούν ελαφρά τραυματισμένοι.

Δεν είναι γνωστό εάν υπήρχε οδηγός πίσω από το τιμόνι του Tesla Model 3  τη στιγμή της σύγκρουσης, ανέφερε το ρεπορτάζ της Telegraph. Εξετάζεται από την αστυνομία το αυτοκίνητο και αν είχε ενεργοποιηθεί ο αυτόματος πιλότος του αυτοκινήτου. Επίσης, εξετάζεται η περίπτωση ο οδηγός να μην καθόταν στη θέση του οδηγού καθώς έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα κατά την διάρκεια κίνησης του αυτοκινήτου χωρίς ο οδηγός να κάθεται στη θέση του οδηγού. Σε μερικές περιπτώσεις καθόταν το πίσω κάθισμα και είχε αφήσει τον αυτόματο πιλότο να κινεί το αυτοκίνητο.

Το Tesla Model 3, οδηγούσε μια 47χρονη γυναίκα, η οποία δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Η αστυνομία ανανέωσε την έκκλησή της για οποιονδήποτε είδε τι συνέβη ή που έχει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων είτε video από κάμερα ή κινητό τηλέφωνο, να έρθει σε επαφή με το αρμόδιο τμήμα για να εξεταστούν όλα τα στοιχεία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v