Ήρθε και κάνει «μπάμ»

Η ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά του Qashqai, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ελλάδα.
Ήρθε και κάνει «μπάμ»
Την φετινή χρονιά το πιο σημαντικό νέο από την Nissan είναι το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου SUV Qashqai. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του best seller των SUV, ενός μοντέλου που συνέβαλε καθοριστικά στην εξέλιξη των οχημάτων ελεύθερου χρόνου.

Η νέα γενιά έχει μόνο ένα κοινό σημείο με την απερχομένη που τίμησαν με την επιλογή τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες οδηγοί, την ονομασία. Η ιαπωνική μάρκα άλλαξε κάθε τι που απαρτίζει τη νέα γενιά του αυτοκινήτου. Από την σχεδίαση μέχρι την τεχνολογία την άνεση την ασφάλεια και την συνδεσιμότητα.

Η ιδέα της Nissan για το αυτοκίνητο που είναι έτοιμο να σε πάει και ένα μακρινό ταξίδι κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις και τώρα το μόνο που μένει είναι το δοκιμάσουμε στους ελληνικούς δρόμους.

Η ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά του Qashqai, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η εμπορική καριέρα του, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, σε μια από τις εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία που έμελλε να ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πωληθεί σχεδόν 40 χιλιάδες αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η μάρκα έχει διατηρήσει τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών: κομψός σχεδιασμός, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία. Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, ενός προτύπου προηγμένης μηχανικής, καινοτομίας και προηγμένης τεχνολογίας.

Προσφέρει έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και  εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο  Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Leaf.

Διατίθεται σε εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 24.490 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v