Η Ford δεν ξεχνά την μεγάλη της αγάπη

Θα μπορούσε η πιο οδηγοκεντρική φίρμα μαζικής παραγωγής να λείπει από το φετινό Ράλι Ακρόπολις; Όχι βέβαια!
Η Ford δεν ξεχνά την μεγάλη της αγάπη
H Ford, έχει συνδέσει την παρουσία της στη παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων με την συμμετοχή της σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από τους αγώνες αποκτά τεχνογνωσία και εμπειρία που στη συνέχεια τις μεταφέρει στα αυτοκίνητα παραγωγής, αναβαθμίζοντας τα χαρακτηριστικά τους και τις ιδιότητες τους.

Η Ford, η πιο οδηγοκεντρική φίρμα μαζικής παραγωγής, δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία του φετινού Ράλι Ακρόπολις.

Φέτος, ο εθνικός μας αγώνας επιστρέφει στο πρόγραμμα του WRC και η παρουσία του Επίσημου Δικτύου Ford, θα είναι ιδιαίτερα δυναμική, αφού δύο οδηγοί-πρωταθλητές, θα διεκδικήσουν το καλύτερο, σε ισάριθμες κατηγορίες.

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο τρεις φορές Πρωταθλητής Ελλάδος (2004, 2005, 2008) Παναγιώτης Χατζητσοπάνης.

Με συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο, θα οδηγήσουν το τετρακίνητο Ford Fiesta Rally2 MkII τελευταίας εξέλιξης από την M-Sport, που θα είναι βαμμένο στα χρώματα της Ford Ντουλάκης – Επίσημου Εμπόρου Ford στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα, το δίδυμο θα αγωνιστεί στην κατηγορία WRC2, όπου συμμετέχουν επαγγελματίες οδηγοί με αυτοκίνητα Rally2, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, σε μια απαιτητική κατηγορία.

Οι Πρωταθλητές Ράλι Χώματος F2 (για δικίνητα αυτοκίνητα) του 2020, Νώντας Καρανικόλας - Γιώργος Βασιλάκης, θα αγωνιστούν με το νέο Ford Fiesta Rally 4, έχοντας την υποστήριξη της Ford Car Center.

Μετά από την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ο Νώντας Καρανικόλας αποφάσισε να ανέβει μια κατηγορία, κάνοντας το επόμενο βήμα. Από το σχεδόν «νορμάλ» Ford Fiesta Rally 5, που είχε ο ίδιος κατασκευάσει έχοντας ως βάση ένα κοινής παραγωγής Fiesta ST-Line, φέτος έχει ετοιμάσει ένα πιο «καθαρόαιμο αγωνιστικό», το Ford Fiesta Rally 4.

Με αυτό, θα κάνει ντεμπούτο έχοντας με στόχο την κορυφή ανάμεσα στα δικίνητα αυτοκίνητα.

Για ακόμη μια φορά, η Ford αποδεικνύει την άρρηκτη σύνδεσή της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφού τα αυτοκίνητα της εταιρείας αποτελούν την επιλογή των Πρωταθλητών, για συμμετοχή σε έναν από τους πιο φημισμένους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v