Αυτό είναι το πιο ακριβό κλασικό αυτοκίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Bugatti Type 57, που κυκλοφόρησε το 1937 είναι το πιο ακριβό κλασικό αυτοκίνητο που πωλήθηκε σε δημοπρασία τους πρώτους έξι μήνες του 2021.
Αυτό είναι το πιο ακριβό κλασικό αυτοκίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο
Τα ακριβά κλασικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε δημοπρασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, δείχνουν τις τάσεις της αγοράς των αυτοκινήτων που έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο εξάμηνο του 2021, παρουσιάστηκε αύξηση κατά 17% στις τιμές που καταγράφηκαν στις δημοπρασίες σε σχέση με το 2020.

Η μέση τιμή πώλησης στις δημοπρασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν από 45.400 ευρώ πέρσι σε 53.170 ευρώ το 2021.

Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι συλλέκτες πληρώνουν πάνω από την υψηλότερη τιμή εκτίμησης για τα συλλεκτικά αυτοκίνητα.

Η Bugatti Type 57, που κυκλοφόρησε το 1937 είναι το πιο ακριβό κλασικό αυτοκίνητο που πωλήθηκε σε δημοπρασία τους πρώτους έξι μήνες του 2021. Η τιμή του έφθασε τα 4.710.000 ευρώ.

Είναι ένα από τα 42 vintage Bugatti που υπάρχουν στην αγορά και διατίθενται για πώληση.

Περιγράφεται από τον οίκο Bonhams, που το διέθετε ως «ένα από τα πιο πολύτιμα και επιθυμητά αυτοκίνητα πριν από τον πόλεμο στον κόσμο».

Για πρώτη φορά βγήκε σε δημοπρασία για πώληση στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο.

Μόνο 42 από αυτά τα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν στην περιορισμένη του λειτουργία στο εργοστάσιο Molsheim. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 3.3-λίτρων, straight-8-cylinder. Ο θόρυβος του κινητήρα όταν λειτουργεί παρομοιάζεται σαν μια κόλαση μελωδίας(a hell of a tune).

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v