Η ταλαντούχα αθλήτρια στίβου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, έχει την αύρα της BMW

To BMW Group Hellas υποστηρίζει τη νεαρή αθλήτρια από την αρχή της προετοιμασίας της.
Η ταλαντούχα αθλήτρια στίβου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, έχει την αύρα της BMW
Αξιοσημείωτη επιτυχία σημείωσε η ταλαντούχα αθλήτρια στίβου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο, ανάμεσα σε 18 αθλητές και αθλήτριες στίβου.

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά, η Ραφαέλα προκρίθηκε μέσω της κατάταξης όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (WA), και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα αγωνίσματα sprint των 100 και 200 μέτρων.

Το BMW Group Hellas στέκεται στο πλευρό της νεαρής αθλήτριας, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της παραχωρώντας μία δυναμική BMW Χ2 προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

Για τη σημαντική αυτή πρόκριση της Ελληνίδας αθλήτριας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κύριος Andreas Sieben, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε το ταξίδι της Ραφαέλας προς την επιτυχία από την αρχή της προετοιμασίας της. Η κατάκτηση της κορυφής είναι κοντά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει».

Για πάνω από 100 χρόνια, η μάρκα BMW είναι συνώνυμη με τη γνήσια οδηγική απόλαυση, τον σπορ χαρακτήρα και τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρουν τα μοντέλα της. Υψηλές επιδόσεις που επιφέρουν πολυπόθητες διακρίσεις και επιτυχίες, τόσο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στις αγωνιστικές πίστες, όσο και σε άλλες μορφές αθλητισμού όπως είναι οι αγώνες στίβου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v