H Land Rover υποστηρίζει την πρώτη πτήση στο διάστημα

Η Land Rover συμμετείχε στην πρώτη διαστημική πτήσης της Virgin Galactic, με πλήρες πλήρωμα.
H Land Rover υποστηρίζει την πρώτη πτήση στο διάστημα

Η επιτυχημένη αποστολή, στην οποία συμμετείχε μια τετραμελής ομάδα ειδικών, μεταξύ των οποίων και ο ιδρυτής  της Virgin, Sir Richard Branson, αναπτέρωσε τις ελπίδες των τολμηρών να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία.

Το σκάφος SpaceShipTwo Unit,y ταξίδεψε με τέσσερις ειδικούς αποστολής και δύο πιλότους. Το πλήρωμα των έξι ατόμων ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την αποστολή του στο Spaceport America στο Νέο Μεξικό. Ο Σερ Ρίτσαρντ έφτασε για την αποστολή «Unity 22» σε ένα Range Rover Astronaut Edition και μετά από μια ασφαλή προσγείωση, το διαστημικό σκάφος του μεταφέρθηκε στο σημείο της φύλαξης από ένα πανίσχυρο Land Rover Defender 110.

Συνεργάτες από το 2014, η Land Rovers έλκει διαστημικά οχήματα Virgin Galactic, μεταφέρει αστροναύτες και υποστηρίζει καθημερινές επιχειρήσεις.

Το πρώτο πλήρωμα διαστημικών πτήσεων της εταιρείας ένοιωσαν την έλλειψη της βαρύτητας και απόλαυσαν την θέα της Γης από το διάστημα.

Το κοινό σε όλο τον κόσμο παρακολούθησε μια ζωντανή ροή της διαστημικής πτήσης, βλέποντας από πρώτο χέρι την εξαιρετική εμπειρία που δημιουργεί η Virgin Galactic για μελλοντικούς αστροναύτες.

Αυτό είναι ένα τεχνικό και ανθρώπινο επίτευγμα για την ομάδα της Virgin Galactic καθώς πήραν προσωπική περιπέτεια σε συναρπαστικά νέα ύψη. Η Land Rover είναι περήφανη που υποστήριξε αυτή τη συναρπαστική αποστολή και ανυπομονει να υποστηρίξει όλες τις πτήσεις στο μέλλον.

Η Virgin Galactic είναι η πρώτη εμπορική «spaceline» στον κόσμο. Έχει ήδη δεχθεί περίπου 600 προτάσεις από πελάτες της, που θέλουν να γίνουν οι μελλοντικοί αστροναύτες, οι οποίοι θα μεταφερθούν στις πτήσεις τους με οχήματα που παρέχονται από την Land Rover.

Τα Land Rovers είναι μέρος της καθημερινής ζωής για την ομάδα της Virgin Galactic, με ρόλους που περιλαμβάνουν τη ρυμούλκηση των διαστημικών οχημάτων, τη μεταφορά εξοπλισμού και άλλες δραστηριότητες της πρώτης ιδιωτικής εταιρείας που πετάει ανθρώπους στο διάστημα σε ένα σκάφος σχεδιασμένο για εμπορική εξυπηρέτηση.

Το Land Rover είναι δίπλα στο Virgin Galactic από το 2014.

Ο ιδρυτής της Virgin Galactic, Sir Richard Branson και ο διευθύνων σύμβουλος της Jaguar Land Rover, καθηγητής Gerry McGovern, παρουσίασαν το Range Rover Astronaut Edition το 2019. Δημιουργήθηκε από την Land Rover SV Bespoke και προσφέρθηκε αποκλειστικά στους πελάτες της Virgin Galactic Future Astronaut.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v