Σεβασμός στο περιβάλλον με την σφραγίδα της Fiat

Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά αξεσουάρ για το ηλεκτρικό Fiat 500  που δίνουν το στίγμα μια «πράσινης» προσέγγισης.
Σεβασμός στο περιβάλλον με την σφραγίδα της Fiat

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, σέβεται το περιβάλλον ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση που περιλαμβάνει το σχεδιασμό του, την κατασκευή του, αλλά και τη χρήση του. Τώρα, η φίρμα σε συνεργασία με τη Mopar, ενισχύει ακόμα περισσότερο την έννοια της βιωσιμότητας προσφέροντας μια σειρά αξεσουάρ που δίνουν το στίγμα μια «πράσινης» προσέγγισης –για πρώτη φορά- και ως προς την εξατομίκευση.

Η βιωσιμότητα σε κάθε επίπεδο αποτελεί βασικό συστατικό στην επανάσταση που φέρνει η μάρκα με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η χρήση αποτελούν μια αναπόσπαστη αλυσίδα, όπου το νέο 500 προσφέρει φιλικότητα προς το περιβάλλον (χαμηλό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα) και το χρήστη (ευκολία χρήσης, ασφάλεια και χαμηλό κόστος).

Συνδυάζοντας αυτή την προσέγγιση του μοντέλου με τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης που διαχρονικά προσφέρει η οικογένεια 500, η μάρκα σε συνεργασία με τη Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Stellantis, δημιούργησαν μια καινοτόμα σειρά αξεσουάρ, ειδικά για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500. Ειδικότερα η σειρά  Ethics & Aesthetics για πρώτη φορά φέρνει μια νέα προσέγγιση στην εξατομίκευση, όπου η άνεση, η χρηστικότητα και βέβαια το στιλ συνδυάζονται ιδανικά με τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Με το μοντέλο να εφοδιάζεται ήδη με το καινοτόμο ύφασμα Seaqual, το οποίο στην κατασκευή του περιλαμβάνει ανακυκλωμένα πλαστικά που έχουν συλλεγεί από τις θάλασσες σε όλο τον κόσμο, οι σχεδιαστές για τη σειρά των αξεσουάρ ακολούθησαν μια εξίσου ξεχωριστή πορεία σε επίπεδο στιλ και υλικών.



Για παράδειγμα το περίφημο «κλειδί βότσαλο» εκτός από την ξεχωριστή σχεδίαση είναι κατασκευασμένο με βάση την ανακυκλωμένη πρώτη ύλη Durabio. Πρόκειται για ένα πολυμερές φυτικής προέλευσης, το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή, καθιστώντας δυνατή την εφαρμογή του σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως οπτικά εξαρτήματα που σχετίζονται με την ενέργεια, σαν υποκατάστατο εξαρτημάτων γυαλιού υψηλής απόδοσης, για ηλεκτρονικό εξοπλισμό στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και για εσωτερικά και εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία.

Αντίστοιχα τα κατασκευασμένα από Econyl πατάκια, συνεχίζουν τη λογική των καθισμάτων από Seaqual. Το αναγεννημένο νάιλον Econyl είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από υλικά όπως πλαστικά που έχουν συλλεχθεί από τους ωκεανούς, υπολείμματα υφασμάτων από επιχειρήσεις κατασκευής ενδυμάτων, κατεστραμμένα δίχτυα αλιείας, κτλ. Ένα επιπλέον εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Econyl είναι ότι μπορεί να ανακυκλώνεται συνεχώς χωρίς απώλεια της ποιότητας στο τελικό προϊόν, ενώ η ίδια η διαδικασία ανακύκλωσης απαιτεί μόνο ατμό, χωρίς τη χρήση χημικών παραγόντων. Με αυτό τον τρόπο τα αξεσουάρ του νέου 500 είναι φιλικά προς το περιβάλλον κατά την κατασκευή τους, αλλά και όταν ολοκληρωθεί η χρήση τους.

Παράλληλα, ο κατάλογος των διαθέσιμων αξεσουάρ με περισσότερες από 40 σελίδες προϊόντων, δίνει ξεκάθαρα το στίγμα ότι και το νεότερο μέλος του θρυλικού μοντέλου, συνεχίζει να προσφέρει τα κορυφαία επίπεδα εξατομίκευσης που χαρακτηρίζουν την οικογένεια 500.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v