To Land Rover Defender 110s στον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο

H μάρκα θα παρέχει έναν στόλο Defender 110s για να υποστηρίξει τον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο, τον Red Bull X-Alps.
To Land Rover Defender 110s στον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο
Το βραβευμένο Land Rover Defender, θα δείξει την ικανότητα και την ανθεκτικότητά του ως όχημα υποστήριξης στις ακραίες συνθήκες που θα επικρατήσουν στον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο, Red Bull X-Alps. Ως επίσημος συνεργάτης οχημάτων, η Land Rover θα παρέχει έναν στόλο Defender 110s για να υποστηρίξει τον πιο δύσκολο αγώνα περιπέτειας στον κόσμο.

Οι αθλητές της Red Bull X-Alps θα διανύσουν περισσότερα από 1.200 χιλιόμετρα απαιτητικού αλπικού τοπίου σε 2 ημέρες, από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2021. Καθένας από τους 32 αγωνιζόμενους θα συνδυάσει πεζοπορία, τρέξιμο, ορειβασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς σε μια πραγματική δοκιμή ανθρώπινης αντοχής και αντοχής. Σε μια τυπική ημέρα, οι αθλητές μπορούν να περιμένουν πεζοπορία πάνω από 50 χιλιόμετρα με κατακόρυφες αναβάσεις έως 5.000 μέτρα, καταναλώνοντας 6.000 θερμίδες από το διατροφικό τους απόθεμα.

Το πιο ικανό και ανθεκτικό 4x4 της Land Rover θα παρέχει μεταφορά και καταφύγιο από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, ενώ θα μεταφέρει ζωτικής σημασίας προμήθειες και εξοπλισμό. Τα ανθεκτικά 4x4 θα είναι εξοπλισμένα με Autohome Roof Tents για να βοηθήσουν τους αθλητές και τα μέλη του πληρώματος στην πολύ αναγκαία ξεκούρασή τους, παρέχοντας ένα ασφαλές και άνετο μέρος για να ξεκουραστούν.

Επτά από τους αθλητές θα υποστηριχθούν από την Land Rover, συμπεριλαμβανομένου του έξι φορές νικητή της Red Bull X-Alps, Christian Maurer. Συμμετέχουν οι βετεράνοι της Red Bull X-Alps, Paul Guschlbauer (Αυστρία), Gavin McClurg (ΗΠΑ), Tobias Grossrubatscher (Ιταλία) και Markus Anders (Γερμανία), οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε 11 αγώνες. Θα κάνουν το ντεμπούτο τους οι Laurie Genovese (Γαλλία) και Théo de Blic (Γαλλία) ως μέρος του #TeamLandRover.

Το Land Rover είναι συνώνυμο με τις περιπέτειες αντοχής και το Defender θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην πρόκληση της Red Bull X-Alps, υποστηρίζοντας τους αγωνιζόμενους και τους διοργανωτές των αγώνων καθώς αντιμετωπίζουν αντίξοες καιρικές συνθήκες σε όλη τη διαδρομή των 1.388 χιλιομέτρων. Η ικανότητα του πολυτελούς βρετανικού αυτοκινήτου και η πρακτική καμπίνα εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση καθ 'όλη τη διάρκεια της 12ήμερης εκδήλωσης στην οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προφυλάσσονται από την βροχή και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v