Από 15.790 ευρώ το νέο Hyundai Bayon

Το νέο SUV της μάρκας διαθέτει άνετο εσωτερικό και αρκετά «έξυπνα» χαρακτηριστικά ασφαλείας και συνδεσιμότητας.
Από 15.790 ευρώ το νέο Hyundai Bayon

Το νέο Hyundai Bayon, είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας SUV της μάρκας. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο της φίρμας στη κατηγορία  B SUV που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ευρώπη.

Διαθέτει compact εξωτερικό σχεδιασμό, ευρύχωρο εσωτερικό και μεγάλη λίστα έξυπνων χαρακτηριστικών ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Η ονομασία του είναι εμπνευσμένη από τη Bayonne, την πρωτεύουσα της Γαλλικής Χώρας των Βάσκων και έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στη νοτιοδυτική Γαλλία.



Είναι το νεότερο μοντέλο που αναδεικνύει την σχεδιαστική ταυτότητα Sensuous Sportiness της μάρκας. Τα τριγωνικά στοιχεία καθώς και αυτά σε σχήμα βέλους τονίζουν τη σχεδίαση, η οποία χαρακτηρίζεται από μια πλατιά μάσκα και κύρια φώτα στοιχείων που συνδυάζονται με εισαγωγές αέρα.

Διατίθεται με ατσάλινες ζάντες 15 ιντσών ή ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών. Υπάρχουν εννέα χρώματα αμαξώματος, από τα οποία μπορεί να επιλέξει ο πελάτης, συμπεριλαμβανομένου του Mangrove Green, του νέου χρώματος λανσαρίσματος. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν προαιρετικά διχρωμία οροφής σε χρώμα Phantom Black.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μεγιστοποίηση της άνεσης των επιβατών τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, καθώς και στην αύξηση του χώρου αποσκευών. Διαθέτει τεχνολογία εσωτερικού φωτισμού LED ενσωματωμένη στην περιοχή των ποδιών των εμπρός επιβατών, καθώς και τα μαρσπιέ, τις χειρολαβές και το χώρο για μικροαντικείμενα κάτω από την κεντρική κονσόλα.

Όσον αφορά της διαστάσεις του ισχύουν τα εξής: Μήκος 4.180 χιλ., πλάτος 1.775 χιλ., ύψος 1.490 χιλ. Μεταξόνιο 2.580 χιλ. Χώρος φόρτωσης 411 λίτρα

Το Bayon ροσφέρει προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας που σπάνια απαντάται στην κατηγορία του. Προσφέρει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη AVN (ήχου- βίντεο- πλοήγησης) 10,25 ιντσών (AVN) και κορυφαίες δυνατότητες infotainment.

Ο εξοπλισμός συνδεσιμότητας περιλαμβάνει: Οθόνη AVN 10,25 ιντσών ή οθόνη 8 ιντσών. Ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Apple CarPlay και Android Auto (ασύρματα διασύνδεση με την οθόνη 8 ιντσών). Ηχοσύστημα Bose Premium. Επιφάνεια ασύρματης φόρτισης.Τρεις θύρες USB. Bluelink

Υπηρεσίες Connected Car και LIVE: Ενσωμάτωση νέου ημερολογίου, οι οδηγοί μπορούν να συγχρονίσουν το ημερολόγιό τους Google ή Apple με το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου και να πλοηγηθούν απευθείας σε συναντήσεις/σημειώσεις τους.

Συνδεδεμένη επιλογή διαδρομής. LIVE Υπηρεσίες στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο. Online αναγνώριση φωνής. Find My Car (Βρες το αυτοκίνητό μου). Αποστολή στο αυτοκίνητο (POI)

Διαθέτει το καλύτερο πακέτο ασφαλείας της κατηγορίας του, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αρκετές δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης – για παράδειγμα, το σύστημα Lane Following Assist (LFA- Διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας) και το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται στο σύστημα πλοήγησης.

 Οι διαθέσιμες λειτουργίες ασφαλείας SmartSense περιλαμβάνουν: Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Assist- LKA), Υποβοήθηση παρακολούθησης λωρίδας (Lane Following Assist- LFA), Smart cruise control με βάση το σύστημα πλοήγησης (Navigation-based Smart Cruise Control- NSCC), Έξυπνη υποβοήθηση ορίων ταχύτητας (Intelligent Speed Limit Assist ISLA), Υποβοήθηση μεγάλη σκάλας προβολέων (High Beam Assist- HBA).

Εξοπλίζεται με αποδοτικά σύνολα κινητήρων με χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2, χάρη στην αναβαθμισμένη σειρά κινητήρων Kappa. Στη κορυφή της γκάμας υπάρχει ο κινητήρας βενζίνης 1.0 T-GDi με 48V υβριδική τεχνολογία και ισχύ 120 ίππους ή 100 ίππους. Συνδυάζεται με το έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (6iMT) ή ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων (7DCT). Η έκδοση των 100 ιππων του 1.0 T-GDi είναι διαθέσιμη και χωρίς το 48V υβριδικό σύστημα και μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο 6MT ή αυτόματο 7DCT.

Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 15.790 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v