Νέα Ferrari 296 GTB: Επαναπροσδιορίζει την διασκέδαση πίσω από το τιμόνι

Η Ferrari 296 GTB, η τελευταία εξέλιξη της διθέσιας berlinetta του Maranello, έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης.
Νέα Ferrari 296 GTB: Επαναπροσδιορίζει την διασκέδαση πίσω από το τιμόνι

Η Ferrari 296 GTB, η τελευταία εξέλιξη της διθέσιας berlinetta του Maranello, έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης που μεταδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα online κανάλια της Ferrari. H 296 GTB επαναπροσδιορίζει την έννοια της διασκέδασης πίσω από το τιμόνι, διασφαλίζοντας  συναισθήματα όχι μόνο όταν ωθεί το αυτοκίνητο στα όριά του, αλλά και σε καθημερινές καταστάσεις οδήγησης.

H 296 GTB εισάγει μια αυθεντική επανάσταση για τη Ferrari καθώς λανσάρει έναν νέο τύπο κινητήρα για να πλαισιώσει τις πολυβραβευμένες 8- και 12-κυλινδρικές μονάδες ισχύος της μάρκας: ένα νέο 663 ίππων 120 ° V6 σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα ικανό να προσφέρει άλλους 167 ίππους. Αυτός είναι ο πρώτος εξακύλινδρος κινητήρας που έχει εγκατασταθεί σε ένα οδικό αυτοκίνητο που φέρει το σήμα Prancing Horse. απελευθερώνει την τεράστια συνολική ισχύ εξόδου 830 ίππων για να προσφέρει προηγουμένως αδιανόητα επίπεδα απόδοσης και ένα καινοτόμο, συναρπαστικό και μοναδικό soundtrack.



Το υβριδικό σύστημα 296 GTB plug-in (PHEV) διασφαλίζει ότι ο οδηγός θα βιώσει αμέσως την εκπληκτική ευελιξία και την απόκρισή στις εντολές του. Μέγιστη ταχύτητα 330 χλμ./ώρα, 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9΄΄, 0-200 χλμ./ώρα σε 7,3΄΄,  χρόνος γύρου Fiorano 1 ' 21 ".

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v