Υβριδικό μοντέλο Ford με οφέλη και προνόμια

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Ford Motor Ελλάς είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα νέο, υβριδικό μοντέλο Ford με μακροχρόνια μίσθωση.
Υβριδικό μοντέλο Ford με οφέλη και προνόμια
Το Ford Hybrid Business Weeks είναι ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα της Ford Motor Ελλάς που σας προσφέρει μοναδικά προνόμια για την αγορά ή την μίσθωση του υβριδικού μοντέλου Ford της αρεσκείας σας - επαγγελματικού ή επιβατικού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.

Ιδανικό για όσους θέλουν ένα νέο, υβριδικό μοντέλο Ford με μακροχρόνια μίσθωση μέσω του προγράμματος Ford Lease, αλλά και για εκείνους που θέλουν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης με χαμηλό επιτόκιο 0,99%

Με τα υβριδικά αυτοκίνητα και τη δημιουργία ζωνών χαμηλών εκπομπών σε πολλές πόλεις να κερδίζουν διαρκώς έδαφος, η τεχνολογία Ford Hybrid έρχεται να προσφέρει απτές λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν το λειτουργικό κόστος του στόλου τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ford έρχεται σήμερα να εγκαινιάσει και στη χώρα μας το πρωτοποριακό πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks, το οποίο έρχεται να προσφέρει μοναδικές προσφορές για την χρηματοδότηση και συντήρηση του νέου επιβατικού ή επαγγελματικού μοντέλου Ford της αρεσκείας σας έως και τις 30 Ιουνίου, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις και προνόμια σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

Απευθυνόμενο στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν ένα υβριδικό μοντέλο Ford με μακροχρόνια μίσθωση, το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks υποστηρίζεται από τα πρωτοποριακές υπηρεσίες Ford Lease που προσαρμόζονται στα μέτρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Η υπηρεσία Ford Lease έρχεται να εξασφαλίσει για εσάς και το αγαπημένο επιβατικό ή επαγγελματικό μοντέλο Ford ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα από 24 έως και 60 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις σε συνδυασμό μ’ ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών.

Δείτε περισσότερα για το Ford Hybrid Business Weeks εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v