Νέα BMW X2 xDrive25e: Με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

Η BMW πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και ενισχύει τη γκάμα των Plug-in υβριδικών μοντέλων της με τη νέα BMW X2 xDrive25e.
Νέα BMW X2 xDrive25e: Με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

Το δημοφιλές compact Sports Activity Coupe (SAC) μοντέλο της BMW υπόσχεται εξαιρετική απόδοση και μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων, χάρη σε μία plug-in υβριδική φιλοσοφία κίνησης.

Το υβριδικό συγκρότημα κίνησης αποτελείται από έναν 3-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων, που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδουν συνολική ισχύ 220 ίππων (ροπή 38,6 χλγμ.). Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές, καθώς για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα χρειάζονται 6,8 ΄΄, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 195 χλμ./ώρα. Η BMW X2 xDrive25e διαθέτει τετρακίνηση, καθώς ο κινητήρας βενζίνης δίνει την κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας στον πίσω.

Η νέα BMW X2 xDrive25e προσφέρει την εμπειρία ηλεκτροκίνησης για έως 53 χλμ. (WLTP) μέσω της μπαταρίας υψηλής τάσης μικτής χωρητικότητας  10 kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα 8,8 kWh).



Συνεπώς, οι καθημερινές διαδρομές μπορούν να πραγματοποιούνται απόλυτα οικονομικά, αθόρυβα και με μηδενικούς ρύπους, με ταχύτητες έως και 135 χλμ./ώρα (MAX eDrive). Και στο υβριδικό πρόγραμμα λειτουργίας (AUTO eDrive) η κίνηση μπορεί να πραγματοποιείται με χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας, με τη διαφορά ότι πάνω από τα 90 χλμ./ώρα ενεργοποιείται και ο βενζινοκινητήρας.

Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μία απλή οικιακή πρίζα μέσα σε 5 ώρες ή σε 3,2 ώρες σε φορτιστή AC ισχύος 3,7 kW. H φόρτιση της μπαταρίας μπορεί φυσικά να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει από τον κινητήρα βενζίνης, αν ο οδηγός επιλέξει το ανάλογο πρόγραμμα οδήγησης (SAVE BATTERY).

Η μέση κατανάλωση καυσίμου σε περίπτωση υβριδικής λειτουργίας είναι 1,7 λίτρα ανά 100 χλμ (WLTP) και οι εκπομπές ρύπων CO2 περιορίζονται στα 38 γρ./χλμ. (WLTP).

H BMW X2 xDrive25e απαλλάσσεται από το φόρο εταιρικής χρήσης καθώς η λιανική τιμή προ φόρων της βασικής έκδοσης είναι σημαντικά χαμηλότερη από το θεσμοθετημένο όριο των 40.000 ευρώ (35.057 ευρώ) με πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 48.800 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης, η νέα BMW X2 xDrive25e διατίθεται και με τo προνομιακό πακέτο εξοπλισμού Βusiness Advanced, που πέραν του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει:

Model M Sport ή Model M Sport X:

Ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών M

Μ sport καθίσματα οδηγού και συνοδηγού

Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος πίσω

Πακέτο φωτισμού

Μ Δερμάτινο τιμόνι

M Αεροδυναμικό πακέτο

Διακοσμητικά BMW Individual Γυαλιστερό Shadow Line ή σε αλουμίνιο, εξωτερικά

BMW Individual ανθρακί επένδυση ουρανού

Πακέτα Innovation & ConnectedDrive Plus:

Σύστημα συναγερμού

Head-Up Display

Πληροφορίες κίνησης σε πραγματικό χρόνο

Concierge Services

Ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου

Σύστημα πλοήγησης Navigation Plus με κεντρική οθόνη αφής 10,2 ιντσών

Εσωτερικός αντιθαμβωτικός καθρέφτης

Driving Assistant Plus με Adaptive Cruise Control και Traffic Jam Assistant

Μεταλλικό χρώμα

Δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων

Πακέτο εξωτερικών καθρεφτών

Κάμερα οπισθοπορείας

Ράγες οροφής σε BMW Individual Γυαλιστερό Shadow Line ή σε αλουμίνιο

Καθίσματα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα

Ηχοσύστημα HiFi

Apple CarPlay

Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 55.610 ευρω συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

H BMW Financial Services προσφέρει για όλα τα μοντέλα Plug-in Hybrid, το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Electrified All INCLUSIVE”. Με ονομαστικό επιτόκιο 5,9% και μια σειρά από υπηρεσίες (ασφάλεια, επέκταση εγγύησης κ.λπ.) αποτελεί την κορυφαία επιλογή χρηματοδότησης στην ελληνική αγορά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v