Η Ford Mustang Mach 1 ήρθε στην Ευρώπη

Η εμβληματική Mustang με τον ξεκάθαρο προσανατολισμό για χρήση σε πίστα έρχεται με γκάζια στην ευρωπαϊκή αγορά.
Η Ford Mustang Mach 1 ήρθε στην Ευρώπη

Οι πρώτες παραδόσεις της νέας Ford Mustang Mach 1 – της έκδοσης της εμβληματικής Mustang με τον πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό για χρήση σε πίστα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ευρώπη – είναι ήδη σε εξέλιξη.

Αναβαθμίζοντας τις καυτές επιδόσεις του δημοφιλέστερου σπορ αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο με έναν ειδικά ρυθμισμένο V8 κινητήρα 5.0 που αποδίδει 460 ίππους. Μοναδικά χαρακτηριστικά στο σύστημα μετάδοσης, αεροδυναμικά χαρακτηριστικά και νέα συστήματα ψύξης, συμπληρώνουν την δελεαστική πρόταση.

Επιτάχυνση που κόβει την ανάσα

Η Mustang Mach 1 έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4΄΄ και προσφέρει αυξημένη κάθετη πίεση κατά 22% σε σύγκριση με την Mustang GT εξασφαλίζοντας έτσι βελτιωμένο κράτημα στις στροφές και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Λανσάροντας το εμβληματικό όνομα Mach 1 για πρώτη φορά στη Γηραιά Ήπειρο, το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της Ford προσφέρει στους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων στυλ, εξοπλισμό και προδιαγραφές που προέρχονται από τους αγώνες.

Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο συστήματα μετάδοσης υψηλής αντοχής και ακρίβειας που έχουν σχεδιαστεί για την άνετη διαχείριση των αλλαγών σε υψηλούς ρυθμούς περιστροφής του κινητήρα. Το χειροκίνητο, 6-τάχυτο κιβώτιο Tremec που προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε Mustang παραγωγής, χρησιμοποιεί έναν στιβαρό συμπλέκτη με δύο δίσκους και σύστημα short-shift. Την ίδια στιγμή, τα δυναμικά ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων έχουν γίνει πιο ομαλά, πιο ακριβή και πιο άνετα, χάρη στην τεχνολογία rev-matching και τη δυνατότητα flat shift (αλλαγή ταχύτητας με κρατημένο το πεντάλ του γκαζιού και χρήση μόνο του συμπλέκτη). Επίσης διατίθεται το προηγμένο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford, με αναβαθμισμένο μετατροπέα ροπής και μοναδικές για την περίσταση ρυθμίσεις.



Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το στυλ του αυτοκινήτου είναι εμπνευσμένο από τους αγώνες και αποτελεί σήμα κατατεθέν της θρυλικής Mustang Mach 1 από την πρώτη έκδοση του 1969. Ο σχεδιασμός της νέας γενιάς είναι έντονα επηρεασμένος από αεροδυναμικά χαρακτηριστικά όπως οι εμπρός γρίλιες, το εμπρός splitter, ο πίσω διαχύτης και η πίσω αεροτομή σε εντυπωσιακά high ή low-gloss black και Magnetic φινιρίσματα.

Στη καμπίνα, τα δερμάτινα καθίσματα κοσμούνται με ραφή Metal Grey, φέρει ένα σήμα στο ταμπλό με λογότυπο Mach 1 και σειριακό αριθμό παραγωγής. Οι στάνταρ τεχνολογίες άνεσης περιλαμβάνουν θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, συνδεσιμότητα SYNC 3, 5 ένα premium ηχοσύστημα B&O με 12 ηχεία και μόντεμ FordPass Connect 6.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v