Από 24.490 ευρώ το νέο Nissan Qashqai

Η εταιρεία ενισχύει την ηγετική θέση της στην κατηγορία των crossovers με την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας, τρίτης γενιάς του Qashqai.
Από 24.490 ευρώ το νέο Nissan Qashqai

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του νέου Nissan Qashqai. Η τρίτη γενιά του ιαπωνικού SUV, έχει νέα σχεδίαση και αξιοποιεί την σύγχρονη τεχνολογία σε όλους τους τομείς.

Το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά 20 χιλ. και μήκος κατά 35 χιλ. Το ύψος αυξήθηκε κατά 25 χιλ.) και στο πλάτος προστέθηκαν 32 χιλ.

Η μπροστινή όψη διαθέτει μια διευρυμένη μάσκα Nissan V-Motion, με φινίρισμα χρωμίου και με ένα δευτερεύον επίχρισμα από σατινέ χρώμιο που τονίζει τις λεπτομέρειες. Αυτή πλαισιώνεται από λεπτούς, προηγμένους προβολείς full LED, με φώτα ημέρας που έχουν την χαρακτηριστική “υπογραφή” σε σχήμα μπούμερανγκ. Τα εξαιρετικά μικρά κενά μεταξύ όλων αυτών των λεπτομερειών δημιουργούν μια εξαιρετική και υψηλής ακρίβειας εντύπωση.

Από το πλάι, το νέο Qashqai εμφανίζεται πιο αθλητικό και δυναμικό, με μία απλή “γρήγορη γραμμή” που “διαπερνά” το αυτοκίνητο από μπροστά έως πίσω, αποδίδοντας μια πολύ οριζόντια παρουσία του αυτοκινήτου, αλλά και μεταδίδοντας  μια αίσθηση δυναμισμού.



Μοντέρνο σαλόνι                                                                                                                                              

Συνδεδεμένη, άνετη και άψογη, η καμπίνα του νέου Nissan Qashqai θέτει ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία με εξαιρετική αίσθηση, ξεχωριστό σχεδιασμό και βελτιωμένη χρηστικότητα.

Νέα υλικά καθισμάτων δημιουργούν μια ελκυστική και πολυτελή καμπίνα για χαλάρωση. Λειτουργία μασάζ  για τα εμπρός καθίσματα με τρία προγράμματα.

Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην εργονομική και αισθητική ποιότητα του λεβιέ ταχυτήτων όπως και στα κουμπιά, με την υψηλή ποιότητα των υλικών να γίνεται αντιληπτή με την αφή, δίνοντας στους χρήστες μια αίσθηση εμπιστοσύνης και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.

Αυξημένη συνδεσιμότητα

Το νέο Qashqai προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με κορυφαία στην κατηγορία γκάμα συνδεδεμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης ενσωμάτωσης smartphone, του Wi-Fi εντός αυτοκινήτου για έως επτά συσκευές και της NissanConnect Services, μιας ειδικής εφαρμογής για τον έλεγχο και την παρακολούθηση του οχήματος.

Η μεγαλύτερης και υψηλότερης ανάλυσης 9 ιντσών οθόνη του NissanConnect είναι μια ψηφιακή πύλη για τις ρυθμίσεις της πλοήγησης, της ψυχαγωγίας, αλλά και του οχήματος και είναι συμβατή με το Android Auto και το Apple CarPlay, όπου μάλιστα στο τελευταίο έχει ενσωματωθεί και η ασύρματη σύνδεση.

Μια νέα, υψηλής ευκρίνειας, πλήρως ηλεκτρονική οθόνη TFT 12,3 ιντσών πολλαπλών πληροφοριών, προσφέρει μια επιλογή διαμορφώσιμων διατάξεων για την προβολή πληροφοριών πλοήγησης, ψυχαγωγίας, κυκλοφορίας ή οχήματος, όλες ελεγχόμενες από έναν νέο διακόπτη απλής επιλογής στο τιμόνι.

Παράλληλα, το καινοτόμο  Head-Up Display (HUD) των 10,8 ιντσών,  παρέχει το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία.  Η πλοήγηση, η υποστήριξη του οδηγού και οι οδικές πληροφορίες προβάλλονται στο παρμπρίζ εντός του οπτικού ορίζοντα του οδηγού, επιτρέποντας σε αυτόν να διατηρεί την προσοχή του στο δρόμο.

Το μακρύτερο μεταξόνιο, προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβαίνοντες. Ο χώρος για τα γόνατα για τους πίσω επιβάτες έχει αυξηθεί κατά 28 χιλ. φτάνοντας τα 608 χιλ., με μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ οδηγού και συνοδηγού. Ο χώρος κεφαλής εμπρός και πίσω, έχει  αυξηθεί κατά 15 χιλ. χάρη, στη μικρή αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων.

Δύο κινητήρια σύνολα: Μοτέρ βενζίνης 1.3 με ήπια υβριδική τεχνολογία 12V, που αποδίδει 140 είτε 158 ίππους. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ή με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic CVT. Επίσης, βενζινοκίνητο 1.5 e power, με πλήρες υβριδικό σύστημα, απόδοσης 190 ίππων. Η γκάμα ξεκινά από τα  24.490 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v