Οι ήρωες μας

Η νέα σειρά βίντεο της Ford Ευρώπης με την ονομασία Lifesavers είναι αφιερωμένη στους χιλιάδες επαγγελματίες και εθελοντές που σώζουν ζωές.
Οι ήρωες μας

Σε όλη την Ευρώπη, χιλιάδες επαγγελματίες και εθελοντές ανταποκρίνονται άμεσα σε μία κλήση για βοήθεια – είτε πρόκειται για απεγκλωβισμό ατόμων παγιδευμένων σε κάποιο βουνό, είτε για άμεση επέμβαση σε ένα φλεγόμενο κτίριο ή για παροχή άμεσης ιατρικής υποστήριξης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Αυτά τα ξεχωριστά άτομα μπορεί κάποιες φορές να νιώσουν ανασφάλεια ή φόβο, αλλά δεν πτοούνται και συνεχίζουν. Τώρα, το απίστευτο αυτό πνεύμα τους γίνεται το κεντρικό θέμα της νέας σειράς βίντεο της Ford Ευρώπης με την ονομασία Lifesavers, από την οποία παίρνουμε μία πρώτη γεύση στο τρέιλερ που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

Τα βίντεο παρουσιάζουν άτομα όπως η Sarai, μία γιατρός-διασώστρια στη Βαλένθια της Ισπανίας που ανέλαβε καθήκοντα πριν από τέσσερις μήνες και ο Martin, ο οποίος ίδρυσε την Water Rescue Service στο Nové Mlýny, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, μετά από αρκετά ατυχήματα που συνέβησαν σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα. Κάθε επεισόδιο της σειράς διερευνά ποιο είναι το στοιχείο που ωθεί αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους στην αποστολή τους, αποκαλύπτοντας επίσης ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την πίεση και τι σημαίνει γι’ αυτούς.


Το πρώτο ολοκληρωμένο βίντεο της σειράς παρακολουθεί την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Βαλένθια στην Ισπανία και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου. Στη συνέχεια, η σειρά θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη μέσα από πέντε επεισόδια, όπου απεικονίζονται το απίστευτο πνεύμα και η αφοσίωση των διασωστών σε Τσεχία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία και Γερμανία.


Η σειρά Lifesavers

Σε κάθε επεισόδιο, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. Η σειρά θα περιλαμβάνει:

Επεισόδιο 1: Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βαλένθιας, Ισπανία

31 Μαΐου, 2021

Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία

21 Ιουνίου, 2021

Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία

12 Ιουλίου, 2021

Επεισόδιο 4: Πυροσβεστή Υπηρεσία Μασαλίας, Γαλλία

2 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 5: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία

23 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 6: Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός, Γερμανία

Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v