Με πλουσιότερο εξοπλισμό το ανανεωμένο VW Polo

Η νέα έκδοση του Polo διαθέτει πλέον προβολείς LED μπρος-πίσω, νέο πολυλειτουργικό τιμόνι και σύστημα υποβοήθησης Lane Assist.
Με πλουσιότερο εξοπλισμό το ανανεωμένο VW Polo

Μία σημαντική αλλαγή που υπάρχει στο ανανεωμένο VW Polo σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο είναι η διάρθρωση της γκάμας των εκδόσεων. Οι γνώριμες από παλιότερα Trendline (βασική), Comfortline (μεσαία) και Highline (premium), έχουν αντικατασταθεί από τις Polo, Life, Style, R-Line και, στην κορυφή της γκάμας, την GTI.

Ενδεικτικά, η έκδοση Polo διαθέτει πλέον προβολείς LED μπρος-πίσω, νέο πολυλειτουργικό τιμόνι και σύστημα υποβοήθησης Lane Assist. Μια άλλη σημαντική νέα προσθήκη είναι ο κεντρικός αερόσακος, ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι ένας προεντατήρας ζώνης ασφαλείας για την περιοχή γύρω από τη λεκάνη. Στο βασικό εξοπλισμό ανήκει και το Digital Cockpit (ψηφιακά όργανα με οθόνη 8,0 ιντσών), το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα ήχου Composition Media με οθόνη 6,5 ιντσών, το Bluetooth κινητού τηλεφώνου, εξωτερικοί καθρέφτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, ενώ ακόμα και οι σκληρές επιφάνειες στο ταμπλό λάμπουν δια της απουσίας τους.



Ανεβαίνοντας στην σκάλα εξοπλισμού, η Life, με κεντρικό υποβραχιόνιο με πρόσθετη θύρα USB-C και δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων. Η Style, εστιάζει στην οπτική κομψότητα, ενώ η R-Line δίνει έμφαση στην πιο σπορ πλευρά της ζωής.

Στις εκδόσεις αυτές υπάρχουν πιο εξεζητημένα στοιχεία εξοπλισμού, όπως προβολείς IQ.LIGHT LED matrix, που έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα και διατίθενται στη γκάμα για πρώτη φορά. Αρχικά εμφανίστηκε στο Touareg, το πολυτελές SUV, με τη Volkswagen να καθιστά διαθέσιμες τεχνολογίες σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, εκδημοκρατίζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση. Στο εξωτερικό ξεχωρίζουν φώτα ομίχλης LED και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό, υπάρχει μια σειρά από πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως το Digital Cockpit Pro 10,25 ιντσών, φωτισμού φόντου και του συστήματος Infotainment 8 ιντσών Ready2Discover, το οποίο περιλαμβάνει το App-Connect Wireless.

Η R-Line, όπως προδίδει το όνομά της έχει σπορ προφυλακτήρες σε σχεδιασμό R. Και εδώ, οι προβολείς matrix IQ.LIGHT LED και τα φώτα ομίχλης LED είναι στάνταρ. Ένας διαχύτης σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με ενσωματωμένες απολήξεις εξάτμισης με χρώμιο, χαρίζει οπτική διαφοροποίηση σε αυτήν την περιοχή από τις εκδόσεις εξοπλισμού Polo, Life και Style. Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών είναι στάνταρ στο Polo R-Line.

Το Polo θα διατίθεται σε οκτώ χρώματα, τέσσερα από τα οποία, τα Ascot Grey, Smoke Grey, Kings Red και Vibrant Violet είναι εντελώς νέα ενώ για κάποια υπάρχει και δυνατότητα διχρωμίας, με μαύρη οροφή.

Όπως ο προκάτοχός του, το ανανεωμένο Polo θα είναι διαθέσιμο με μια πλήρη σειρά προαιρετικών στοιχείων εξοπλισμού, για μεγαλύτερη εξατομίκευση. Σε αυτά περιλαμβάνονται μια πανοραμική ανακλινόμενη και συρόμενη ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου έως 17 ιντσών, το ηχοσύστημα BeatsAudio με συνολική έξοδο 300 Watt, το σύστημα κλειδώματος χωρίς κλειδί και το σύστημα εκκίνησης Keyless Access, φωνητικός έλεγχος, φιμέ πίσω παράθυρα, κοτσαδόρος και ένα ιδιαίτερο σπορ πακέτο (για Style και R-Line) με αμάξωμα χαμηλωμένο κατά 15 χιλ., ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό (XDS) και επιλογή προφίλ οδήγησης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v