ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW εμπιστεύεται τις γυναίκες

Εδώ και χρόνια, η εταιρεία επιβραβεύει και προάγει σε υψηλές θέσεις, γυναίκες μάνατζερ.

Η BMW εμπιστεύεται τις γυναίκες

Το BMW Group Hellas τάσσεται υπέρ της ισότητας των φύλων δίνοντας σε όλους τους εργαζομένους του ίσες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη.

Εδώ και χρόνια, η εταιρεία επιβραβεύει και προάγει σε υψηλές θέσεις, γυναίκες μάνατζερ. Γυναίκες δυναμικές, με ηγετικές ικανότητες, που λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις και συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη σημαντικών στόχων και θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων για το BMW Group Hellas. Συγκεκριμένα, στα τμήματα Πωλήσεων και Marketing της BMW αντίστοιχα, η κυρία Βιβή Μπασκάκη και η κυρία Μαρίζα Πετράκου ασκούν διοικητικά καθήκοντα, ενώ τον περασμένο Απρίλιο, η κυρία Δήμητρα Μπίκου ανέλαβε τη θέση της Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελληνική αγορά, έχοντας διατελέσει Marketing Manager της ΜΙΝΙ για τα προηγούμενα χρόνια.

Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός, ότι το BMW Group Hellas γίνεται η πρώτη εταιρεία του BMW Group που επιτυγχάνει 100% την εκπροσώπηση γυναικών σε υψηλές διοικητικές θέσεις στα τμήματα Πωλήσεων και Marketing από όλες τις περιοχές της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η συνεχής αναζήτηση, αξιοποίηση και διατήρηση ξεχωριστών ταλέντων/δεξιοτήτων σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας και κουλτούρας του BMW Group στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κοινωνικής και εταιρικής του ευθύνης, το BMW Group επεκτείνει τη Στρατηγική Διαφορετικότητας την οποία εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια, με ενημερωτικές δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται το διάστημα 17-21 Μαΐου για τους εργαζόμενους του ομίλου σε όλες τις χώρες. Οι ενέργειες αυτές έχουν ως κύριο στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας μεταξύ των εργαζομένων, την παροχή ίσων ευκαιριών σε άτομα με αναπηρία και την καταπολέμηση των στερεοτύπων και προκαταλήψεων σε όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα του BMW Group.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Άρχισε κάνοντας αυτό που είναι αναγκαίο, μετά αυτό που είναι εφικτό και ξαφνικά θα βρεθείς να κάνεις το αδύνατο."

Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης

  • 1909 - Γεννιέται ο Ευγένιος Ιονέσκο, Γαλλο-Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας.
    1917 - Η εφημερίδα The Guardian δημοσιεύει τη μυστική συμφωνία Σάικς–Πικό του 1916 μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας για το μοίρασμα των εδαφών της Μέσης Ανατολής.
    1942 - Κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη η ταινία Καζαμπλάνκα, με τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v