Νέο παγκόσμιο κέντρο μπαταριών της Ford

H εταιρεία ιδρύει ένα νέο κέντρο αριστείας με στόχο την επιτάχυνση της έρευνας και εξέλιξης στον τομέα των μπαταριών.
Νέο παγκόσμιο κέντρο μπαταριών της Ford

Η Ford ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου, παγκόσμιου κέντρου αριστείας με την ονομασία Ford Ion Park με στόχο την επιτάχυνση της έρευνας και εξέλιξης στον τομέα των μπαταριών, καθώς και στην τεχνολογία κυψελών, συμπεριλαμβανομένης της μελλοντικής παραγωγής τους.

Η εταιρεία θα αξιοποιήσει τεχνογνωσία σχεδόν δύο δεκαετιών στο συγκεκριμένο τομέα συγκροτώντας μία διεπιστημονική ομάδα 150 ειδικών για την εξέλιξη μπαταριών, την έρευνα, την κατασκευή, τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την ποιότητα και τη χρηματοδότηση τους, που θα βοηθήσει τη Ford στην ταχύτερη ανάπτυξη και κατασκευή κυψελών και συστοιχιών μπαταριών.

Η ομάδα του Ford Ion Park διερευνά επίσης καλύτερες ευκαιρίες ενσωμάτωσης και καινοτομίας σε όλους τις πτυχές της αλυσίδας – από την εξόρυξη των πρώτων υλών μέχρι την ανακύκλωση των μπαταριών – συνεργαζόμενη με όλες τις ομάδες της Ford.



Η ομάδα του Ford Ion Park έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες της. Επιπλέον, ένα συνεργατικό εργαστήριο στο νοτιοανατολικό Μίσιγκαν που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη, δοκιμή και κατασκευή κυψελών και συστοιχιών μπαταριών για οχήματα θα ανοίξει στα τέλη της επόμενης χρονιάς ύστερα από επένδυση ύψους 185 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό το κορυφαίων προδιαγραφών εργαστήριο επιφάνειας 18.580 τ.μ. θα περιλαμβάνει εξοπλισμό για τη σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτροδίων, κυψελών και συστοιχιών και θα χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για την πιλοτική δοκιμή νέων τεχνικών παραγωγής που θα επιτρέψουν στη Ford να επεκτείνει γρήγορα επαναστατικά σχέδια κυψελών μπαταριών με πρωτοποριακά υλικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v