Ετοίμασε το Suzuki για το καλοκαίρι

Τo πρόγραμμα Spring Recharge της Suzuki, εξασφαλίζει προνόμια, προσφορές και δωρεάν παροχές.
Ετοίμασε το Suzuki για το καλοκαίρι

Επιτέλους, χαλαρώνουν τα μέτρα για την μετάδοση της πανδημίας και μπορούμε να κάνουμε εκδρομές. Το αυτοκίνητο μας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόδραση μας και γι αυτό πρέπει να είναι σωστά συντηρημένο και ασφαλές.

Η Suzuki, δημιούργησε το νέο πρόγραμμα συντήρησης Spring Recharge με πολλές σημαντικές παροχές για τους κάτοχους των ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Τo πρόγραμμα Spring Recharge, εξασφαλίζει προνόμια, προσφορές και δωρεάν παροχές υψηλής ποιότητας.

Προγραμματίζοντας ένα ραντεβού για την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση, μηχανικών επισκευών ή επισκευών φανοποιείας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki οι κάτοχοι των αξιόπιστων ιαπωνικών μοντελων έχουν τις εξής παροχές:

• Δωρεάν καθαρισμός συστήματος A/C

• Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού

• Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας

• Έως 25% έκπτωση σε ανταλλακτικά service ή επισκευών

• 20% έκπτωση σε γνήσια αξεσουάρ

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα Suzuki Spring Recharge περιλαμβάνει:

Δωρεάν καθαρισμό A/C

Λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων ο καθαρισμός του A/C είναι πιο απαραίτητος από ποτέ ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον κατά τις μετακινήσεις. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι και τα γνήσια φίλτρα εγγυώνται να σταματήσουν τα ζωύφια, τη γύρη και τους μικροοργανισμούς που απειλούν να εισβάλουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού

Η τεχνολογία του αυτοκινήτου πρέπει να παραμένει πάντα επίκαιρη. Γι’ αυτό κι οι περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές  μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σου χρειάζεται να αναβαθμίζονται στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού που εξελίσσουν οι μηχανικοί. Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου σου με την νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη

Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας

Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance, αναφέρεται πλέον σε όλα τα μοντέλα της μάρκας, χωρίς όριο ηλικίας. Η οδική βοήθεια καλύπτει ακινητοποίηση του οχήματος, οφειλόμενη σε βλάβη, ατύχημα, έλλειψη ή λανθασμένη επιλογή καυσίμου ή πρόβλημα ελαστικών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα Suzuki Spring Recharge, ισχύει έως τις 31 Μαΐου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v