Νέα Jaguar F-Type R-Dynamic Black: Μόνο για δυο εραστές της αυτοκίνησης

Η F-Type R-Dynamic Black Edition προσφέρεται σε τρία ξεχωριστά χρώματα: τα Firenze Red, Santorini Black και Eiger Grey.
Νέα Jaguar F-Type R-Dynamic Black: Μόνο για δυο εραστές της αυτοκίνησης

Το τέλεια αναλογικό και εξαιρετικά όμορφο Jaguar F-TYPE είναι τώρα πιο ξεχωριστό από ποτέ.

Αποκλειστικό F-TYPE R-Dynamic Black:  Βελτιώνει τον πανέμορφο, διαχρονικό σχεδιασμό του σπορ αυτοκινήτου Jaguar με πρόσθετο εξοπλισμό ως στάνταρ και προσφέρεται σε στυλ αμαξώματος Coupé και Convertible

Ακόμα πιο επιθυμητό:  Μαύρο πακέτο, μαύροι τροχοί 20 ιντσών και επιλογή των μεταλλικών χρωμάτων Santorini Black, Eiger Grey ή Firenze Red, τονίζουν την εγγενή δραματική μορφή του F-TYPE

Πολυτελές εσωτερικό με επίκεντρο τον οδηγό:  Δερμάτινα καθίσματα απόδοσης Windsor 12 κατευθύνσεων στο Ebony με βελονιά Light Oyster ή Flame Red και με επένδυση Ebony suedecloth εμπλουτίζουν τη μοναδική καμπίνα «1 + 1»

Όμορφες λεπτομέρειες:  Μοτίβο μονόγραμμα εμπνευσμένο από κληρονομιά που χρησιμοποιείται για ράψιμο καθίσματος και πόρτας και ανάγλυφο του περιτυλίγματος suedecloth για το όργανο.

Υψηλή απόδοση                                                                                                                                              

Ισχυροί, εκλεπτυσμένοι κινητήρες, 300 ίππων Ingenium τετρακύλινδρος και 450 ίππων υπερτροφοδοτημένος V8 με πίσω και τετρακίνηση και οκτατάχυτα κιβώτια «Quickshift» προσφέρουν απόδοση και εξαιρετική ανταμοιβή στον οδηγο.

Οι νέες εκδόσεις ειδικών προδιαγραφών R-Dynamic Black ενισχύουν περαιτέρω την παρουσία των σπορ μοντελων της Jaguar. Εξοπλίζονται με τους τετρακύλινδρους V8 κινητήρες απόδοσης 300 ίππων και 450 ίππων. Οι εκδόσεις R-Dynamic Coupé και Convertible, είναι αποκλειστικές προσθήκες στη σειρά, προσφέρουν βελτιωμένες προδιαγραφές και ακόμη πιο πολυτελές, εσωτερικό.

Μοναδικές ζάντες

Η καθαρή, σμιλεμένη φόρμα της F-Type τονίζεται από το Black Pack και τις ζάντες 20 ιντσών, πέντε διαχωριστικών ακτίνων με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Γνωστοί ως Style 5039, αυτές οι  ζάντες δεν διατίθενται σε κανένα άλλο μοντέλο της γκάμας. Η πρόταση συμπληρώνεται από την επιλογή τριών μεταλλικών χρωμάτων, Santorini Black, Eiger Grey και Firenze Red.

Η καμπίνα «1 + 1» που εστιάζει στον οδηγό περιβάλλει τους επιβάτες με πλούσια, πολυτελή υλικά. Λεπτομέρειες, όπως το όμορφα κατασκευασμένο μοτίβο βελονιάς, που επαναλαμβάνεται στην επένδυση της πόρτας, είναι από τα σημεία που κάνουν την ειδική σειρά της F-Type, ξεχωριστή.

Η επαναδιαμορφώμενη οθόνη Interactive Driver 12,3 ιντσών και  άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν, σατέν αλουμίνιο για την επένδυση του μοχλού των ταχυτήτων, επένδυση Ebony και φωτιζόμενα πέλματα με το σενάριο Jaguar.

Οι ισχυροί κινητήρες συνδυάζονται με οκτατάχυτο κιβώτιο ταχείας αλλαγής με πλήρη χειροκίνητο έλεγχο χρησιμοποιώντας είτε τον επιλογέα ταχυτήτων SportShift είτε τα paddles. Αποκλειστικά κίνηση στους πίσω τροχούς. O τετρακύλινδρος κινητήρας Ingensium  των 3.0 λίτρων, είτε των 2.0 λίτρων με turbocharged, παράγει την μέγιστη ροπή από μόλις τις 1.500 σ.α.λ., παρέχοντας εξαιρετική απόκριση σε όλο το εύρος στροφών, αναφέρει η premium βρετανική μάρκα. Παρέχει επίσης την αναμενόμενη απόδοση, επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα.

Το  υπερτροφοδοτούμενο V8 5.0 λίτρων 450 ίππων, έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει μεγαλύτερη δόση οδηγικής απόλαυσης. Η μέγιστη ροπή των 58,6 χλγμ. παράγεται από 2.500 σ.α.λ.. Προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης με Intelligent Driveline Dynamics. Προστέθηκε ηλεκτρονικό ενεργό οπίσθιο διαφορικό για τη βελτιστοποίηση της πρόσφυσης. Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα.



Παγκόσμια βραβεία

Η Jaguar F-Type, έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 181 παγκόσμια βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του World Car Design of the Year.

Προσφέρει απαράμιλλο εύρος δυνατοτήτων στην κατηγορία σπορ αυτοκινήτων, από το τετρακύλινδρο μοντέλο 300 ίππων με μετάδοση πίσω έως την τετρακίνητη έκδοση 575 ίππων V8 R.

Η ιστορία των σπορ αυτοκινήτων της Jaguar εκτείνεται σε περισσότερα από 73 χρόνια, ξεκινώντας με την XK 120. Κατά την αποκάλυψη στο Earls Court Motor Show τον Οκτώβριο του 1948, αυτό το όμορφο roadster με τελική ταχύτητα 193 χλμ./ώρα, ήταν το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v