Νέα Jaguar F-Pace Plug-in Hybrid: Η απόλαυση των 404 ίππων

Το πολυτελές SUV διατίθεται σε εξελιγμένη έκδοση Plug-in Hybrid με εντυπωσιακή ιπποδύναμη.
Νέα Jaguar F-Pace Plug-in Hybrid: Η απόλαυση των 404 ίππων

Η νέα Jaguar F-Pace Plug-in Hybrid, με την υποστήριξη της υβριδικής τεχνολογίας Plug-in Hybrid, αποδίδει 404 ίππους και σε 5,3 ΄΄ πιάνει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα. Το υβριδικό σύστημα απαρτίζεται από το νέο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 και έναν ηλεκτροκινητήρα 105kW. Στο πόδι του οδηγού έτοιμα για δράση τα 404 άλογα από την συνδυασμένη ισχύ των δυο μοτέρ και βέβαια τα 640 Nm ροπής.

Ο προηγμένος ηλεκτρικός κινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου 17.1kWh και συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών  CO2, που πλέον περιορίσθηκαν στα 49 γραμ./χλμ. και στην οικονομία καυσίμου από 2,2 λίτρα/100χλμ.

Όταν φορτιστεί πλήρως, το νέο P400e μπορεί να καλύψει έως και 53 χλμ. με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, που σημαίνει μηδενική κατανάλωση καυσίμου άρα και μηδενικές εκπομπές ρύπων.



Οι νέοι πολύ λεπτοί τετραπλοί προβολείς LED με Double J' Daytime Running Light (DRL), οι οποίοι διατίθενται με προαιρετική τεχνολογία Pixel LED, προσφέρουν αυξημένη φωτεινότητα.

Το Adaptive Driving Beam, αξιολογεί τον δρόμο μπροστά και προσαρμόζει αυτόματα το φως της δέσμης για να καλύψει τις επικείμενες πινακίδες κυκλοφορίας ή κυκλοφορίας, το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά μοτίβα φωτεινής δέσμης επιλέγοντας διαφορετικά τμήματα LED για βελτιστοποίηση της ορατότητας και ελαχιστοποίηση του κινδύνου απόσπασης της προσοχής από άλλους οδηγούς.

Η τεχνολογία Premium LED είναι στάνταρ σε όλη τη γκάμα και διατίθεται με το Auto High Beam Assist σε μοντέλα SE και HSE. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί την κάμερα προς τα εμπρός για αυτόματη εναλλαγή μεταξύ υψηλής και χαμηλής δέσμης, μειώνοντας τον κίνδυνο να θαμπωθούν οι επερχόμενοι οδηγοί.

Βελτιωμένη συνδεσιμότητα

Η F-Pace, διαθέτει ανανεωμένο εσωτερικό με περισσότερη πολυτέλεια και βελτιωμένη συνδεσιμότητα. Στη καρδιά του νέου εσωτερικού υπάρχει μια ενσωματωμένη οθόνη αφής 11,4 ιντσών με καμπύλη γυάλινη οθόνη HD σε κομψό περίβλημα από κράμα μαγνησίου, το οποίο ελέγχει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro.

Κάθαρος αέρας στο σαλόνι

Τα νέα καθίσματα διαθέτουν ευρύτερες διαστάσεις, νέες λειτουργίες μασάζ και βελτιωμένη κάλυψη των θερμαινόμενων και ψυχόμενων περιοχών. Μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών διασφαλίζουν την υγεία και την ευημερία όλων των επιβατών. Το Cabin Air Ionisation βελτιώνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα μέσω της τεχνολογίας Nanoe, η οποία απομακρύνει αλλεργιογόνα και δυσάρεστες οσμές Το σύστημα διαθέτει επίσης φίλτρο PM2.5, το οποίο συλλαμβάνει εξαιρετικά λεπτά σωματίδια - συμπεριλαμβανομένων σωματιδίων PM2.5 - για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των επιβατών. Ο οδηγός ενεργοποιεί το σύστημα απλά πατώντας το κουμπί «Καθαρισμός».

Η γκάμα των κινητήρων. Ντίζελ, 2. 0  MHEV 163,  2.0 MHEV 204, 3.0 MHEV 300, 3.0 300. Βενζίνη, 2.0 250, 3.0 MHEV 340, 3.0 MHEV 400, 2.0 PHEV 404. Η γκάμα της Jaguar F-Pace, ξεκινά από τα 53.900 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v