Νέα Mercedes-Benz EQA: 426 χλμ. χωρίς βενζίνη

Αθόρυβη και ηλεκτρική, η νέα Mercedes-Benz EQA λανσάρεται στην ελληνική αγορά με πλούσιο βασικό εξοπλισμό.
Νέα Mercedes-Benz EQA: 426 χλμ. χωρίς βενζίνη

Η νέα Mercedes-Benz EQA, είναι η πιο καινούργια πρόταση της πολυτελούς γερμανικής μάρκας στη κατηγορία των compact αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Απαλλαγμένη από την ανάγκη χρήσης των υγρών καυσίμων, εξελιγμένη σε κάθε τομέα και με το ισχυρότερο οικολογικό προφίλ.

Η νέα EQA, λανσάρεται αρχικά στην έκδοση EQA 250 (ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο 17,7 kWh/100 χλμ., εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο 0 γραμ./χλμ.) με ισχύ 140 kW (190 ίππων) και αυτονομία κατά WLTP 426 χιλιομέτρων, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε τετρακίνητη έκδοση.

Πλούσιος βασικός εξοπλισμός

Η EQA 250, με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς έρχεται με πολλά καινοτόμα συστήματα και έναν πολύ πλούσιο βασικό εξοπλισμό όσον αφορά την άνεση, την ασφάλεια, και την λειτουργικότητα. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός της περιλαμβάνει, προβολείς LED high Performance με σύστημα Adaptive Highbeam Assist, λειτουργία EASY-PACK για το χώρο φόρτωσης με ηλεκτρικό σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό 64 χρωμάτων, καθίσματα άνεσης με υποστήριξη μέσης 4 σημείων, κάμερα οπισθοπορείας για αυξημένη άνεση και καλύτερη οπτική στην όπισθεν και ένα σπορτίφ, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι. Επίσης περιλαμβάνει το προηγμένο σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) με δυνατότητα εκμάθησης και δυο οθόνες 7.25 ιντσών.



Η νέα EQA 250 είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη ανώτατη λιανική τιμή προ φόρων από 39.992 ευρώ. Με το πρόγραμμα ΚINΟΥMΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, η ΕQA 250 προσφέρεται στη λιανική τιμή μετά φόρων 43.600 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v