Autohellas Hertz Electric Lease: Φουλ ρεύμα

H Autohellas Hertz, δημιούργησε μια πλήρη σειρά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που απευθύνονται σε εταιρείες και ιδιώτες.
Autohellas Hertz Electric Lease: Φουλ ρεύμα

H Autohellas Hertz, είναι πρωτοπόρος και στην ενίσχυση της προσπάθειας της ηλεκτροκίνησης. Διαθέτει πλήρη σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για εταιρείες και ιδιώτες.

Η ηλεκτροκίνηση αλλάζει τα δεδομένα και στο Leasing. H Autohellas Hertz, δημιούργησε μια πλήρη σειρά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που απευθύνονται σε εταιρείες και ιδιώτες. Ονομάσθηκε Electric Lease και περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες γύρω από την εφαρμογή και εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.

Η τολμηρή απόφαση της εταιρείας που ανήκει στον Όμιλο Θ. Βασιλάκη, συμβάλει καθοριστικά στη προσπάθεια να μειωθούν οι επικίνδυνοι ρύποι που εκπέμπουν τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του εγχειρήματος παίζει η άρτια οργάνωση και η αμέριστη τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία Leasing, στην ελληνική αγορά. Ειδικευμένο προσωπικό και τεχνικοί ενημερώνουν τους οδηγούς που επέλεξαν τα μοντέλα μηδενικών ρύπων για την αποδοτική οδήγηση και την σωστή χρήση των αυτοκινήτων που σέβονται το περιβάλλον.



Εξασφαλίσθηκε και η αρίστη τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το ιδιόκτητο δίκτυο συνεργείων Autohellas Hertz. Η εμπειρία οδήγησης ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι μοναδική και όσοι τα έχουν αποκτήσει απολαμβάνουν την ησυχία την άμεση απόδοση ισχύος και την ευχαρίστηση να οδηγούν τα πιο εξελιγμένα μοντέλα του κόσμου.

Επίσης, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που απαλλάσσει τον χρήστη από την διαδικασία της μεταπώλησης, είναι η επιστροφή του αυτοκινήτου στην Autohellas Hertz, μόλις ολοκληρωθεί το διάστημα χρήσης που προβλέπει η σύμβαση.

10 Λόγοι για ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το Electric Lease

1. Απαιτούν λιγότερη ενέργεια: Σε σχέση με την ενέργεια που καταναλώνουν αποδίδουν έργο σε ποσοστό έως 90%, όταν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αποδίδουν περίπου 30%, γεγονός που καθιστά τους ηλεκτροκινητήρες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρωταθλητές φιλικότητας προς το περιβάλλον.

2. Είναι ευχάριστα στην οδήγηση: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι αυτόματα. Επίσης, λόγω της λειτουργίας του κινητήρα τους και της μετατροπής του κινητήρα σε γεννήτρια, όταν αφήνουμε το πεντάλ του γκαζιού φρενάρουν. Μπορούν λοιπόν να οδηγηθούν ως επί το πλείστον μόνο με το γκάζι, και το πεντάλ του φρένου απλώς να βοηθά σε καταστάσεις άμεσης ανάγκης.

3. Αποδίδουν τεράστια ροπή: Για να φτάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους, οι σημερινοί κινητήρες χρειάζεται να ανεβάσουν στροφές. Οι ηλεκτρικοί αποδίδουν το ίδιο ακριβώς έργο από την πρώτη στροφή. Έτσι, η επιτάχυνση είναι ακαριαία.

4. Έχουν μηδενικούς ρύπους: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα απαιτούν και αυτά ενέργεια. Ωστόσο, ηλεκτρική ενέργεια μπορούμε να έχουμε από ανανεώσιμες πηγές, κάτι που σημαίνει μηδέν ρύπους στην παραγωγή της, μηδέν και κατά την κατανάλωσή της.

5. Ανακτούν ενέργεια: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να φορτίζονται, μετατρέποντας σε ηλεκτρική την ενέργεια από το φρενάρισμα ή το ρολάρισμα του κινητήρα τους στις κατηφόρες.

6. Χωράνε περισσότερα: Μπορεί σήμερα οι μπαταρίες να απαιτούν μεγάλο χώρο για την τοποθέτησή τους, ταυτόχρονα όμως αποτελούν και δομικό μέρος του πλαισίου. Έτσι, μένει μεγάλος χώρος ελεύθερος για επιβάτες και αποσκευές, σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα.

7. Δεν ακούγονται εντός: Μόνο αν οδηγήσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα αντιληφθείτε το ανώτερο επίπεδο ηρεμίας στο εσωτερικό του, έτσι ώστε να απολαύσετε καλύτερα τη μουσική σας αλλά και τη διαδρομή.

8. Έχουν ελάχιστη ηχορύπανση: Οι ηλεκτρικοί κινητήρες αφήνουν να ακουστεί μόνο ένα ελαφρύ σφύριγμα.

9. Συντηρούνται εύκολα και φτηνά: Ξεχάστε αλλαγές λαδιών και βαλβολινών, φίλτρων, ρύθμιση βαλβίδων, διαρροές και περίπου το 80% των μηχανικών βλαβών. Σε αντίθεση με τους ηλεκτροκινητήρες που αποτελούνται από 6 έως 16 μηχανικά μέρη, οι συμβατικοί ξεπερνάνε τα 100, με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης αυτών να είναι πολύ μεγαλύτερο. Στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η συντήρηση θα είναι υπόθεση λεπτών.

10. Θα κοστίζουν λιγότερο: Σήμερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να τα αγοράσετε κοστίζουν ακριβότερα από τα συμβατικά, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν σας απασχολεί. Γιατί όταν υπάρχει το Electric Lease από την Autohellas-Hertz, το Συνολικό Κόστος Χρήσης (Total Cost of Ownership – TCO) ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι χαμηλότερο από ένα συμβατικό και άρα τα οφέλη στην τσέπη σας μεγαλύτερα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v