Audi Q4 e-tron: Αυτονομία έως 520 χλμ.

Η Audi αποκάλυψε τα Q4 e-tron και Q4 Sportback e-tron, τα πρώτα της ηλεκτρικά μοντέλα στην compact SUV κατηγορία.
Audi Q4 e-tron: Αυτονομία έως 520 χλμ.

Η Audi αποκάλυψε τα νέα ηλεκτρικά compact SUV, Q4 e-tron και Q4 Sportback e-tron, τα οποία αντιπροσωπεύουν την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των ηλεκτρικών compact SUV, ένα segment που αναπτύσσεται ραγδαία. Τα δύο μοντέλα προσφέρουν εντυπωσιακό design που συνοδεύεται από προηγμένες τεχνολογίες, κορυφαία επίπεδα ελέγχου και χειρισμού μέσα από οθόνες τελευταίας γενιάς, άφθονους χώρους και εντυπωσιακές επιδόσεις με μηδενικούς ρύπους κίνησης.

Αυτονομία έως 520 χιλιόμετρα, ηλεκτρική τετρακίνηση και 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα, head-up οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας, αεροδυναμικός συντελεστής 0,28 ή 0,26, είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων.Έναρξη πωλήσεων το καλοκαίρι.



Χρηστικά, εξοπλισμένα με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, μεταφέρουν το προχωρημένο design των πρωτότυπων που παρουσίασε η μάρκα το 2019 στην παραγωγή και προσφέρουν συναρπαστική οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων. Άκρως εντυπωσιακά στην όψη και την αίσθηση, εξαιρετικά ευρύχωρα στο εσωτερικό και με πρωτοποριακές λύσεις στον έλεγχο, τον χειρισμό, τις οθόνες και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Η head-up οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας, συνδέει τον εικονικό με τον πραγματικό κόσμο με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η γκάμα περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις κινητήριου συστήματος, με επικεφαλής ένα μοντέλο quattro με μέγιστη ισχύ 220 kW (299 ίππων). Χρόνος φόρτισης περίπου δέκα λεπτών παρέχει αρκετή ενέργεια για κάλυψη περίπου 130 χλμ. (WLTP). Το πισωκίνητο Q4 40 e-tron επιτυγχάνει αυτονομία έως και 520 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP. Οι πωλήσεις του μοντέλου στην Ευρώπη ξεκινούν το καλοκαίρι.

Με τα Q4 e-tron και Q4 Sportback e-tron, η Audi κάνει το επόμενο βήμα στη σχεδιαστική γλώσσα των ηλεκτρικών της μοντέλων. Εντυπωσιακές αναλογίες με κοντούς μπροστινούς πρόβολους, μεγάλους τροχούς και δυναμικά τονισμένες, καθαρές γραμμές. Στο Audi Q4 Sportback e-tron, η ιδιαίτερα χαμηλή γραμμή οροφής με κουπέ σχήμα καταλήγει σε ένα σπορ πίσω μέρος, με την αεροτομή εδρασμένη βαθιά στο παράθυρο δύο τμημάτων. Ο προοδευτικός και σύγχρονος σχεδιασμός είναι τυπικός Audi, τόσο λειτουργικός όσο και αεροδυναμικός: το Q4 e-tron επιτυγχάνει συντελεστή οπισθέλκουσας Cd 0,28 ενώ το Sportback φτάνει σε ακόμη χαμηλότερη τιμή, με συντελεστή οπισθέλκουσας 0,26.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v