ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέα συνεργασία Hyundai και Shell για την ηλεκτροκίνηση

Η συνεργασία της Hyundai με τη Shell επεκτείνεται έως το 2026 και σηματοδοτεί την τέταρτη σε σειρά επέκταση της εταιρικής τους σχέσης.

Νέα συνεργασία Hyundai και Shell για την ηλεκτροκίνηση

Η Hyundai υπέγραψε μια νέα πενταετή επιχειρηματική συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο με τη Royal Dutch Shell plc, τη διεθνή εταιρεία ενέργειας γνωστή σε όλους Shell - με έμφαση στη καθαρή κινητικότητα.

Η συνεργασία της Hyundai με τη Shell επεκτείνεται έως το 2026 και σηματοδοτεί την τέταρτη σε σειρά επέκταση της εταιρικής τους σχέσης, αλλά αυτή τη φορά εστιασμένη στην καθαρή ενέργεια και τη μείωση των εκπομπών ρύπων ανταποκρινόμενη στις αλλαγές της αγοράς.

Η νέα συμφωνία ενισχύει τη στρατηγική της Hyundai να αυξήσει την παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και να συνεχίσει την πορεία της ώστε να εξελιχθεί σε  Πάροχο έξυπνων λύσεων κινητικότητας. Η Shell αντίστοιχα θα επεκτείνει το ρόλο της στην παροχή καθαρότερων λύσεων κινητικότητας στη Hyundai.

Η εταιρική σχέση της Hyundai με τη Shell θα αφορά projects που αντικατοπτρίζουν αυτή τη νέα κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για τη δημιουργία νέου τύπου καναλιών εξυπηρέτησης ειδικά για παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας, κυρίως στην Ασία.

Στο επίκεντρο της εταιρικής σχέσης της Hyundai και της Shell είναι η αμοιβαία δέσμευση για την αξιοποίηση της τεχνολογίας με σκοπό την ταχύτερη ενεργειακή μετάβαση. Οι δύο εταιρείες υλοποιούν από κοινού προγράμματα R&D, ώστε να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές των κινητήρων Hyundai καθώς επίσης προγραμματίζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην ανάπτυξη e-Fluids για ηλεκτρικά (EV) οχήματα.

Η Shell, ο Νο 1 προμηθευτής λιπαντικών παγκοσμίως για δεκατέσσερα συναπτά έτη, όπως είναι ήδη γνωστό, διατηρεί μια επιτυχημένη επίσης συνεργασία με την Hyundai Motorsport στο FIA World Rally Championship (WRC) - ένα πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη προηγμένων λιπαντικών - καθώς η ομάδα της Hyundai Shell MOBIS World Rally κατέκτησε το 2020 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κορυφή του Πρωταθλήματος των Κατασκευαστών του WRC.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όσο πιο πολύ θέλεις να ψηλώσεις, τόσο πιο καλά πρέπει τα πόδια σου να στηρίζονται στη γη. Κάθε δέντρο το ξέρει αυτό."

Michel Tournier, Γάλλος συγγραφέας

  • 1894 - Με πρωτοβουλία του Πιερ ντε Κουμπερτέν, ιδρύεται στο Παρίσι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2