Η Skoda πρώτη και στο φυσικό αέριο!

H εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία οχημάτων με φυσικό αέριο.
Η Skoda πρώτη και στο φυσικό αέριο!
Η Skoda, κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία των αυτοκινήτων που κινούνται με φυσικό αέριο (CNG). Ειδικότερα το πρώτο τρίμηνο του 2021, πουλήθηκαν στην Ελλάδα συνολικά 327 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο για τη λειτουργία τους. Από αυτά, τα 130 ήταν μοντέλα της Skoda, το ποσοστό της άγγιξε το 39,76%.

Το φυσικό αέριο είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας καύσιμο που προσφέρει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Ουσιαστικά η συμπεριφορά του κινητήρα παραμένει ίδια είτε χρησιμοποιείται φυσικό αέριο είτε βενζίνη και το κόστος χρήσης είναι πολύ χαμηλό. Ενδεικτικά, το κόστος κίνησης με φυσικό αέριο είναι μόλις 3 ευρώ/100 χλμ. (με σημερινή τιμή 0,834 ευρώ/κιλό).

Πρόγραμμα χρηματοδότησης

Η Skoda προσφέρει σε έκδοση G-TEC, με κύριο καύσιμο το φυσικό αέριο, τα Scala, Kamiq καθώς και τη νέα Octavia, στην τέταρτη γενιά της. Όλα τα μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα μέσα και από το πρόγραμμα Skoda One, που προσφέρει:

- Άτοκη χρηματοδότηση για ένα χρόνο.

- Προνομιακό επιτόκιο από 3,5% για ακόμα χαμηλότερη δόση.

- Προκαταβολή από 0%.

- Πληρωμή 1ης δόσης σε 4 μήνες από την αγορά.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα Scala G-TEC, Kamiq G-TEC και Octavia G-TEC, ξεκινούν από 17.500 ευρώ, 19.500 και 25.100, αντίστοιχα, ενώ η Octavia G-TEC είναι διαθέσιμη και σε έκδοση για taxi, με ενδεικτική λιανική τιμή με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης 23.302 ευρώ.

Αυξάνονται τα πρατήρια

Τα πρατήρια που προσφέρουν φυσικό αέριο εξαπλώνονται με ταχύ ρυθμό σε όλη την Ελλάδα και ήδη καλύπτουν σε ευρύ βαθμό την Αττική, με οκτώ συνολικά πρατήρια στη διάθεση των οδηγών. Δέκα ακόμα λειτουργούν στην υπόλοιπη χώρα, συγκεκριμένα δύο στη Θεσσαλονίκη, τρία στη Λάρισα, δύο στην Αχαΐα και από ένα σε Βόλο, Ιωάννινα και Λαμία. Φυσικά, όλα τα μοντέλα της Skoda που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το φυσικό αέριο μπορούν να λειτουργήσουν και με βενζίνη, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον οδηγό σε θέματα ανεφοδιασμού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v