ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Υπηρεσία του eCarSharing από τη Nissan

Η εφαρμογή Nissan eCarSharing αποτελεί μια υπηρεσία διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων για βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

Υπηρεσία του eCarSharing από τη Nissan

Η Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης και η BrainBox, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσφορά υπηρεσιών διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων.

Για να έχει o ενδιαφερόμενος χρήστης  της υπηρεσίας Nissan eCarSharing πρόσβαση σε ένα Nissan Leaf, θα πρέπει να “κατεβάσει” στο smartphone του την ειδική εφαρμογή  (app) προκειμένου να πραγματοποιεί κρατήσεις/μισθώσεις οχημάτων και on-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή Nissan eCarSharing μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• Δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης/ενοικίασης ενός οχήματος.

• On-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

• Παρακράτηση εγγύησης και επιστροφή κατά την λήξη.

• Ηλεκτρονικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα του οχήματος και του κινητήρα.

• Ηλεκτρονική δήλωση βλαβών ζημιών στο όχημα.

• Real-time ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS.

• Real-time ενημέρωση του Κέντρου για την θέση του οχήματος και την κατάσταση του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία).

H επιχειρησιακή λειτουργία του Nissan ecarsharing πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω smartphones, διευκολύνοντας τη διαχείριση του αυτοκινήτου, προσφέροντας  παράλληλα μεγάλη ευελιξία χρόνου και επιτρέποντας στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή.

Ως πρωτοπόρος στα οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων, η Nissan εργάζεται για τη μείωση των εκπομπών CO2 και τη δημιουργία περιβαλλοντικής και κοινωνικής αξίας, μέσω της εμπορικής διάθεσης έξυπνων  λύσεων ηλεκτροκίνησης, όπως  και  αυτόνομων τεχνολογιών οδήγησης. Έχοντας μεγάλη και πολύτιμη εμπειρία στις  καινοτόμες υπηρεσίες κοινής χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε ολόκληρη την Υφήλιο, προσανατολίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με βάση τις ανάγκες των χρηστών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αειφόρο ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας .

Η εταιρία BrainBox δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στον κλάδο των έξυπνων εφαρμογών μικροκινητικότητας από το 2008 και είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, και την  νοτιοανατολική Ευρώπη εταιρία ανάπτυξης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M) διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, η BrainBox ανέπτυξε το 1ο σύστημα ecarsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Leaf, e-NV200 και e-Evalia που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση για την ηλεκτροκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το φαγητό είναι μια γεωργική πράξη."

Wendell Berry, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1941 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: ο βουλγαρικός στρατός εισέρχεται στην Ελλάδα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2