H Land Rover ερεύνησε τις επιπτώσεις από την πανδημία

Η παγκόσμια ερευνητική μελέτη του Land Rover's Project Discovery αποκαλύπτει το πώς οι οικογένειες έχουν προσαρμοστεί τους μήνες της πανδημίας.
H Land Rover ερεύνησε τις επιπτώσεις από την πανδημία

Η Land Rover, ανακοίνωσε τα ευρήματα μιας διεθνούς ερευνητικής μελέτης που εξετάζει τις επιπτώσεις της επιδημίας Covid-19 στην οικογενειακή ζωή. Τα αποτελέσματα από το Project Discovery αποκαλύπτουν τρία βασικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τους ανθρώπους να είναι πιο ανθεκτικοί.

Η παγκόσμια ερευνητική μελέτη του Land Rover's Project Discovery αποκαλύπτει το πώς οι οικογένειες έχουν προσαρμοστεί τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά και τις θετικές ανακαλύψεις που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα αποτελέσματα από το Project Discovery, στο οποίο συμμετείχαν 7.000 σε όλο τον κόσμο, έδειξαν ότι τρία χαρακτηριστικά έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πιο ανθεκτικοί στη διάρκεια της πανδημίας: στενές προσωπικές επαφές, όρεξη για εξερεύνηση και ενδιαφέρον για να μάθουν και να κάνουν νέες δραστηριότητες.



Το 87% των ατόμων με μεγάλη αντοχή έχουν δώσει προτεραιότητα στο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους, απολαμβάνοντας ισχυρές προσωπικές σχέσεις.

Τα άτομα με μεγάλη αντοχή είναι 40% πιο πιθανό να θέλουν να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν νέα μέρη, σε σύγκριση με άτομα με χαμηλή ανθεκτικότητα.

Το 75% των ανθεκτικών ανθρώπων συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες για να «κάνουν νέα πράγματα παρά να επικεντρωθούν στη κατανάλωση».

Το 73% των συμμετεχόντων στο Project Discovery έχουν βρει ένα νέο χόμπι, ένα πρόγραμμα άσκησης, ένα χόμπι ή μια συνήθεια από την αρχή της επιδημίας Covid-19 πέρσι.

Το 93% των ανθρώπων που ξεκίνησαν νέες δραστηριότητες σχεδιάζουν να τις διατηρήσουν το 2021, αλλά οι πιο ανθεκτικοί άνθρωποι είχαν ήδη καθιερώσει ρουτίνες και συνήθειες πριν από την πανδημία.

Το Project Discovery πήρε το όνομά του από το επταθέσιο οικογενειακό SUV του Land Rover, το οποίο επιτρέπει καθημερινές οικογενειακές περιπέτειες για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Το Land Rover θα ενθαρρύνει τις οικογένειες να μην σταματήσουν ποτέ να ανακαλύπτουν το 2021.

Αναλύοντας τα ευρήματα του Project Discovery, ο καθηγητής Sir Cary Cooper συνιστά τα ακόλουθα βασικά βήματα για την ανάπτυξη ισχυρότερης αυτοπεποίθησης και ανθεκτικότητας:

-        Ενισχύστε ισχυρές σχέσεις με φίλους ή συναδέλφους και αφιερώστε χρόνο για την οικογένεια να το κάνει μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας.

-        Ορίστε στόχους που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε νέες δεξιότητες όπως, το μαγείρεμα.

-        Συμμετέχετε σε μια κανονική μορφή άσκησης - μια κατάλληλη σωματική πρόκληση θα βοηθήσει το μυαλό και το σώμα σας και θα σας δώσει έναν λόγο να βγείτε έξω.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v