ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα Peugeot 208 και 2008 αρέσουν στις γυναίκες!

Οι γυναίκες δημοσιογράφοι ανέδειξαν τα δύο γαλλικά μοντέλα σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες.

Τα Peugeot 208 και 2008 αρέσουν στις γυναίκες!

Στο θεσμό «Women's World Car of the Year», η μοναδική επιτροπή που απαρτίζεται από γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινήτου, έδωσε την ετυμηγορία της σε 9 κατηγορίες:

-        To Peugeot 208 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αυτοκινήτου πόλης.

-        Το Peugeot 2008 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αστικού SUV.

Ιδρυθείσα το 2009, η επιτροπή του θεσμού «Women's World Car of the Year» απαρτίζεται από 50 γυναίκες, δημοσιογράφους από τον κλάδο του αυτοκινήτου, οι οποίες προέρχονται από 38 διαφορετικές χώρες και πέντε ηπείρους.

Στο τέλος του δεύτερου γύρου, το Peugeot 208 αναδείχθηκε το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης έναντι των Toyota Yaris και Honda Jazz.Εκλεγμένο ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020» και έχοντας ήδη κερδίσει 24 βραβεία, το Peugeot 208 τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας Β συμβάλλοντας στην συνολική επιτυχία της γαλλικής μάρκας. O σπορ χαρακτήρας και ο εντυπωσιακός  σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής προσδίδουν έναν premium χαρακτήρα που συνάδει απόλυτα με την αναβάθμιση της μάρκας.

Επιπλέον, το Peugeot 2008 αναδείχθηκε ως το καλύτερο αστικό SUV έναντι των Renault Captur και Κia Sonet.

Έχοντας ισχυρή ταυτότητα και υψηλό στάτους, το 2008 είναι σε απόλυτη αρμονία με το στυλ της Peugeot ενώ διατηρεί την δική του προσωπικότητα.

Τα Peugeot 208 και 2008 παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εποχή της ενεργειακής μετάβασης καθώς εφοδιάζονται τόσο με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όσο και με αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες. Τα δύο μοντέλα της Peugeot διακρίθηκαν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: ασφάλεια, άνεση, τεχνολογία, συνδεσιμότητα, σχέση ποιότητας/τιμής, περιβαλλοντικό αποτύπωμα και σχεδίαση.

Επομένως, τα Peugeot 208 και 2008 βρίσκονται στην τελική ευθεία για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», που θα αναδειχθεί από τον θεσμό «Women's World Car of the Year», τα αποτελέσματα του οποίου θα δημοσιευθούν την ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v