ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι στιλίστες επαινούν το νέο Opel Mokka

Το νέο Opel Mokka εντυπωσιάζει με τις αναλογίες και την ακρίβεια μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια, γεγονός που το καθιστά αγαπητό στους στιλίστες.

Οι στιλίστες επαινούν το νέο Opel Mokka

Οι διακεκριμένοι στιλίστες και δημιουργοί των νέων τάσεων στη μόδα και στη τέχνη αξιολογούν την εμφάνιση του νέου Opel Mokka.

Ο Jorge González, χορογράφος και μοντέλο, αγαπά τη διαχρονική σχεδίαση. Ο make-up artist Boris Entrup, ειδικός σε θέματα ομορφιάς, εκθειάζει το συνδυασμό στυλ και αποδοτικής λειτουργίας.

«Πραγματικά εξαιρετική σχεδίαση, πολύ σύγχρονη και διαχρονική! Η Opel καταφέρνει πάντα να εκπλήσσει με τα νέα μοντέλα της» δήλωσε ο Jorge González για το νέο Opel Mokka. Στη συνέχεια, ο «Κύριος High Heels», όπως τον αποκαλούν, αποκαλύπτει, «Πολλοί ξαφνιάζονται που οδηγώ αυτοκίνητο Opel. Περιμένουν κάτι άλλο. Είμαι περήφανος που οδηγώ Opel. Τα αυτοκίνητα έχουν ψυχή. Τα αυτοκίνητα Opel κατασκευάζονται από ανθρώπους, για τους ανθρώπους.»

«Πραγματικά μου αρέσει ο συνδυασμός matcha green και μαύρου» σχολιάζει ο Boris Entrup. «Το νέο πρόσωπο της μάρκας με το Vizor, επίσης, είναι άριστα αποτυπωμένο. Είμαι ενθουσιασμένος με το εσωτερικό, επειδή όλα είναι τόσο απέριττα. Τίποτε δεν διασπά τη προσοχή. Η Opel ταιριάζει στο lifestyle μου. Το 2021, θέλω οι αποφάσεις που θα λάβω να έχουν περισσότερη περιβαλλοντική ευαισθησία, όπως το να οδηγώ ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο.»

Το πρώτο μοντέλο με Opel Vizor και Pure Panel

Το νέο Opel Mokka εντυπωσιάζει με τις αναλογίες και την ακρίβεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι κοντοί πρόβολοι και το φαρδύ αμάξωμα συνθέτουν την τολμηρή, απέριττη εμφάνιση του συμπαγούς πενταθέσιου των 4,15 μ. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο εμπρός τμήμα είναι το Opel Vizor ως σήμα κατατεθέν. Θυμίζοντας full-face κράνος, μία προστατευτική μάσκα καλύπτει το νέο πρόσωπο της Opel, ενσωματώνοντας τη γρίλια, τους προβολείς LED και το νέας σχεδίασης έμβλημα της μάρκας με σήμα των κεραυνό (Opel Blitz) σε ένα στοιχείο. Το όνομα του μοντέλου εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κέντρο της πίσω πόρτας με ειδικά σχεδιασμένη γραμματοσειρά που αποτυπώνει τη λέξη “Mokka” με ρέουσα, ζωηρή μορφή.Το εσωτερικό αντανακλά επίσης την απέριττη φιλοσοφία του μοντέλου. Το νέο Opel Pure Panel περιλαμβάνει δύο διευρυμένες οθόνες και επικεντρώνεται στα απαραίτητα. Αντίθετα με τα cockpit που είναι υπερφορτωμένα με πληροφορίες και χειριστήρια, το Pure Panel εκφράζει μία καθαρή αισθητική. Η δομή του είναι σαφής και κατανοητή με μία ματιά. Οι σχεδιαστές της Opel έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην ψηφιακή αποτοξίνωση. Για να αποφευχθεί η διάσπαση της προσοχής του οδηγού, φρόντισαν να διασφαλίσουν τη διαισθητική λειτουργία του συστήματος. Μπουτόν εξακολουθούν να ελέγχουν τις περισσότερες λειτουργίες, αλλά χωρίς να απαιτείται πλοήγηση σε υπομενού.

Το νέο Mokka παραμένει πιστό στην παράδοση της μάρκας Opel να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες από ανώτερες κατηγορίες στο ευρύ κοινό. Μεταξύ αυτών, προηγμένα συστήματα, όπως Advanced Cruise Control (ACC) και Active Lane Positioning.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v