Νέο Hyundai Bayon: Καινοτομικό μικρομεσαίο SUV

Το νέο B-SUV της Hyundai παρουσιάζεται αύριο σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση με έργα τέχνης εμπνευσμένα από το μοντέλο.
Νέο Hyundai Bayon: Καινοτομικό μικρομεσαίο SUV

Η παγκόσμια διαδικτυακή πρεμιέρα του ολοκαίνουριου μικρομεσαίου SUV Hyundai Bayon, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 2 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. ώρα Ελλάδος (10.00πμ CET). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες από την Ευρώπη που θα παρουσιάσουν έργα τέχνης εμπνευσμένα από τις ξεχωριστές σχεδιαστικές λεπτομέρειες του μοντέλου.

Το Hyundai Bayon, θα πλαισιώσει τα καταξιωμένα Kona, Tuscon, Nexo και Santa Fe, ως το νεότερο μέλος της δημοφιλούς γκάμας των SUV οχημάτων της Hyundai στην Ευρώπη. Για τον εορτασμό της παγκόσμιας πρεμιέρας του μοντέλου, κλήθηκαν εννέα γνωστοί καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη να δημιουργήσουν ένα μοναδικό έργο τέχνης εμπνευσμένο από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Μερικά από αυτά τα έργα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Διαδικτυακής Πρεμιέρας και έργα όλων των καλλιτεχνών θα συμπεριληφθούν στην καμπάνια για το λανσάρισμα του μοντέλου.



Η ονομασία Bayon είναι εμπνευσμένη από την όμορφη και γοητευτική πόλη Bayonne που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Ο ολοκαίνουριος μικρομεσαίος SUV τύπος αμαξώματος του Bayon ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις περιήγησης των ευρωπαίων καταναλωτών, καθιστώντας το κατάλληλο για οδηγούς πόλης που αναζητούν άνεση και εξαιρετική σχεδίαση.

Δυναμική και μοναδική σχεδίαση

Το ολοκαίνουριο Bayon διαθέτει μοναδική εξωτερική σχεδίαση προσφέροντας μια ξεχωριστή παρουσία στο δρόμο. Τα φωτιστικά σώματα DRL είναι εντελώς ξεχωριστά από τους προβολείς δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη και διακριτική αρχιτεκτονική και η εισαγωγή αέρα που εκτείνεται σε ολόκληρο το εμπρός μέρος του οχήματος προσδίδει εύρος στην εμφάνιση του μοντέλου. Η πλατιά πρόσθια γρίλια τονίζει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του οχήματος. Στο πίσω μέρος, δύο φωτιστικά σχήματα σε σχήμα βέλους, τοποθετημένα στις δύο άκρες και συνδεδεμένα με μια λεπτή κόκκινη γραμμή, τονίζουν περαιτέρω το πλάτος του οχήματος.

Το ολοκαίνουριο Bayon είναι το νεότερο μοντέλο της Hyundai που ενσωματώνει την σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness, η οποία συνδυάζει συναισθηματική αξία με καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αποκαλυφθούν έργα των καλλιτεχνών Camilla Alberti, Vincent de Boer και Jan Gemrot. Και οι εννέα καλλιτέχνες θα παρουσιασθούν μέσω μιας διαδικτυακής γκαλερί έργων τέχνης.

Οι εννέα καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από το ολοκαίνουριο BAYON είναι οι: Jan Gemrot (Τσεχία), Bahar (Γαλλία), Guido Zimmermann (Γερμανία), Camilla Alberti (Ιταλία), Vincent de Boer (Ολλανδία), Pola Augustynowicz (Πολωνία), Nuriatoll (Ισπανία),  Soyhan Baltaci (Τουρκία), Nathaniel Rackowe (Ηνωμένο Βασίλειο).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v