ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ανανεώθηκε το 5θυρο MINI

Το ανανεωμένο 5θυρο MINI είναι το καλύτερο παράδειγμα δημιουργικής χρήσης χώρου.

Ανανεώθηκε το 5θυρο MINI

Συνεχίζεται η προσπάθεια της MINI να παρέχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στα δημοφιλή μοντέλα της. Μετά την ανανέωση του τρίθυρου μοντέλου και του Countryman, προχώρησε και στην ανανέωση του πενταριού μοντέλου.

Το ανανεωμένο 5θυρο MINI είναι το καλύτερο παράδειγμα δημιουργικής χρήσης χώρου. Συνδυάζει τη χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση και το εξατομικευμένο στυλ με κορυφαία λειτουργικότητα. Τώρα, φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές, η οροφή Multitone Roof, που είναι μοναδική στο περιβάλλον του ανταγωνισμού, ένα ανανεωμένο εσωτερικό ανώτερης ποιότητας, και πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού καθιστούν την πεντάθυρη έκδοση του MINI ακόμα πιο ελκυστική. Το λανσάρισμα του θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2021.

Προβολείς LED στάνταρ

Στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, η εξαγωνική μάσκα και οι στρογγυλοί προβολείς είναι στοιχεία κλειδιά στη σχεδίαση, ακόμα περισσότερο από πριν. Οι προβολείς LED περιλαμβάνονται τώρα στο βασικό εξοπλισμό όπως και τα πίσω φώτα LED με το χαρακτηριστικό μοτίβο της Βρετανικής Σημαίας (Union Jack). Κάθετοι αεραγωγοί αντικαθιστούν τα φώτα ομίχλης, των οποίων τη λειτουργία αναλαμβάνει τώρα ο φωτισμός κακών καιρικών συνθηκών. Όπως η λειτουργία Matrix της μεγάλης σκάλας φώτων, αποτελεί τμήμα του συστήματος προσαρμοζόμενων προβολέων LED (Adaptive LED Headlights). Επιπλέον, ο προφυλακτήρας που τώρα βάφεται στο χρώμα του αμαξώματος, συνεισφέρει στη μοντέρνα, υψηλής ποιότητας εμφάνιση του εμπρός τμήματος.Οροφή Multitone Roof  

Εκτός από το διευρυμένο πεδίο χρήσης του Piano Black στο εξωτερικό, η οροφή Multitone Roof, που επίσης διατίθεται προαιρετικά, προσφέρει νέες δυνατότητες εξατομίκευσης στο εξωτερικό του 5θυρου μοντέλου. Καθώς η επιφάνεια της οροφής εκτείνεται παράλληλα με το μεταξόνιο συγκριτικά με το 3θυρο MINI, η χρωματική διαβάθμιση που ξεκινά με San Marino Blue, συνεχίζεται με Pearly Aqua και ολοκληρώνεται με Jet Black στο πίσω τμήμα της Multitone Roof είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Αυτή η τεχνική διαδοχικής εφαρμογής τριών αποχρώσεων είναι πλήρως ενσωματωμένη στη διαδικασία παραγωγής του Βρετανικού εργοστασίου της ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη. Παρόλα αυτά, ανεπαίσθητες αποκλίσεις στο χρωματικό μοτίβο είναι πάντα αναμενόμενες λόγω της επιρροής των διαφορετικών εξωτερικών συνθηκών. Ως αποτέλεσμα, κάθε 5θυρο MINI με οροφή Multitone Roof που περνά από τη γραμμή παραγωγής είναι μοναδικό.

Οθόνη αφής των 8,8 ιντσών στάνταρ

Στο εσωτερικό του 5θυρου MINI, η ευρυχωρία συνδυάζεται τώρα με ένα προηγμένο, υψηλής ποιότητας cockpit και νέα χαρακτηριστικά άνεσης. Οι κεντρικοί αεραγωγοί, που έρχονται πρόσωπο με τις επιφάνειες του εσωτερικού, και η νέα σχεδίαση του κεντρικού οργάνου, που φιλοξενεί την οθόνη αφής των 8,8 ιντσών (στάνταρ), συνθέτουν ένα σύγχρονο περιβάλλον που αποπνέει την αίσθηση της ποιότητας. Στην πλευρά του οδηγού, ξεχωρίζει η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (προαιρετική) και το σπορ δερμάτινο τιμόνι (στάνταρ) με ανασχεδιασμένα πολυλειτουργικά μπουτόν. Για τις κρύες ημέρες, διατίθεται τώρα προαιρετικά για πρώτη φορά θερμαινόμενο τιμόνι.

Ο φωτισμός και τα φώτα συνεισφέρουν περισσότερο από ποτέ στην αίσθηση θαλπωρής και άνεσης στο εσωτερικό του 5θυρου ΜΙΝΙ. Το φόντο απεικόνισης στην οθόνη του κεντρικού οργάνου και στην οθόνη του ψηφιακού cockpit μπορούν να μεταβάλλονται ανάλογα με τη διάθεση του οδηγού. Τα "Lounge" και "Sport" modes έχουν τη δική τους χρωματική φιλοσοφία. Το φόντο απεικόνισης μπορεί να συνδυάζονται με τα MINI Driving Modes ενώ σε συνδυασμό με το νέο, προαιρετικό Ambient Light, οι αποχρώσεις της οθόνης μπορούν να εναρμονίζονται με το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό περιβάλλον στο 5θυρο MINI.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v