Άπαιχτος συνδυασμός για SUV: Απαράμιλλη οδηγοκεντρική αίσθηση και ασφάλεια

Το νέο Ford Kuga εξοπλίζεται με μία ευφυή γκάμα πρωτοποριακών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης.
Άπαιχτος συνδυασμός για SUV: Απαράμιλλη οδηγοκεντρική αίσθηση και ασφάλεια

Το νέο Ford Kuga, το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας Ford, είναι ένα SUV που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ευθύς εξ αρχής με γνώμονα την ασφάλεια.

Για το λόγο αυτό εξοπλίζεται με μία ευφυή γκάμα πρωτοποριακών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης προκειμένου εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλα τα οδηγικά σενάρια. Ο συνδυασμός της οδηγοκεντρικής αίσθησης με την ασφάλεια του δίνουν ξεχωριστή θέση στη κατηγόρια των μεσαίων SUV.

Lane-Keeping System

Κάνοντας το ντεμπούτο του σε μοντέλο της Ford ως μέρος του προηγμένου συστήματος Lane-Keeping System, το BLIS Assist στο Kuga συνδυάζει τα Blind Spot Information System (BLIS) και Lane-Keeping System για την παρακολούθηση του τυφλού σημείου οδηγού, ανιχνεύοντας οχήματα που πλησιάζουν από το πλάι σε αυτοκινητόδρομους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας. Εάν ένας οδηγός δείξει την πρόθεσή του για αλλαγή λωρίδας ενεργοποιώντας το φλας, ή αν το σύστημα ελέγχου ανιχνεύσει αλλαγή λωρίδας τη στιγμή που κάποιο όχημα πλησιάζει στο τυφλό σημείο και ενδέχεται να προκληθεί σύγκρουση, το σύστημα εφαρμόζει διορθωτική κίνηση στο τιμόνι για να προειδοποιήσει τον οδηγό και να τον αποτρέψει να αλλάξει λωρίδα.



Local Hazard Information

Η νέα λειτουργία Local Hazard Information που υποστηρίζεται από το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect ενημερώνει τους οδηγούς για επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο, ακόμα και αν αυτές δεν είναι ορατές εξαιτίας της ύπαρξης στροφών ή παρουσίας άλλων οχημάτων. Οι ειδοποιήσεις του συστήματος Local Hazard Information εκδίδονται ανεξάρτητα από το σύστημα πλοήγησης, με βάση ενημερωμένα στοιχεία από τοπικές αρχές, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οδηγικά δεδομένα που αντλούνται από άλλα οχήματα που βρίσκονται συνδεδεμένα στο cloud.

Ειδοποιήσεις για οδικά έργα, ακινητοποιημένα οχήματα λόγω βλάβης, ζώα, πεζούς και εμπόδια στον αυτοκινητόδρομο, ακόμα και για επικίνδυνες οδηγικές συνθήκες, μεταδίδονται στο όχημα ασύρματα.



Head-up display

Το Kuga είναι το πρώτο SUV της Ford στην Ευρώπη που προσφέρει Head-up display (HUD), που βοηθά τους οδηγούς να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο δρόμο, προβάλλοντας χρήσιμες πληροφορίες στο οπτικό πεδίο τους. Το σύστημα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα υιοθετώντας ένα από τα μεγαλύτερα πεδία ορατότητας από οποιοδήποτε άλλο HUD διατίθεται στην Ευρώπη (6 επί 2,5 μοίρες).

Χάρη στα ειδικά φίλτρα της πολυανθρακικής επιφάνειας προβολής, η οθόνη είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη ακόμα και από χρήστες που φοράνε πολωτικούς φακούς. Ανάλογα με την έκδοση, διαμορφώνονται και οι πληροφορίες που προβάλλονται, όπως ταχύτητα κίνησης – η μόνη που είναι πάντα σταθερή - Traffic Sign Recognition, ACC, πλοήγηση, Shift Indicator, σύστημα ψυχαγωγίας και ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.

8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford

To νέο Ford Kuga διαθέτει 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και ευέλικτη χρηματοδότηση μέσα από τη Ford Finance που σας δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσετε εύκολα με ένα εξαιρετικά χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99%3 και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες. και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες. Διαμορφώστε online το δικό σας Kuga και κρατήστε το με λίγα μόνο κλικ μέσα από την πρωτοποριακή διαδυκτιακή υπηρεσία Ford Marketplace.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v