H Cupra προωθεί το lifestyle με την Wilson και De Antonio Yachts

Ο εξηλεκτρισμός θα είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της Cupra το 2021.
H Cupra προωθεί το lifestyle με την Wilson και De Antonio Yachts
Η Cupra, γιορτάζει την 3η επέτειο της, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη της αυτοκίνησης και της ηλεκτροκίνησης. Προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της για το τρέχον έτος, η στρατηγική της βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων προς τον εξηλεκτρισμό, εφαρμογή νέας στρατηγικής διανομής για την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας της και εξεύρεση νέων εμπειριών για τη δημιουργία του κόσμου της μάρκας.

Ο εξηλεκτρισμός θα είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της το 2021. Με τις έξι υβριδικές εκδόσεις των Leon και Formentor, παράλληλα με το Ateca, η μάρκα στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της στην Ευρώπη και να έχει διείσδυση και στις πιο εξηλεκτρισμένες αγορές, όπως η Νορβηγία και οι Κάτω Χώρες. Στόχος της μάρκας είναι το 50% των συνολικών πωλήσεων του Formentor να είναι plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Η εταιρεία παρουσίασε το Formentor VZ5, μια ειδική περιορισμένη έκδοση 7.000 οχημάτων με 390 ίππους, συμπληρώνοντας έτσι τη γκάμα των οκτώ κινητήρων του πρώτου αποκλειστικού μοντέλου της.

Ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την De Antonio Yachts, μια εταιρεία σχεδίασης σκαφών υψηλών επιδόσεων με έδρα τη Βαρκελώνη. Οι δύο μάρκες συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό του D28 De Antonio CUPRA, ενός γιοτ στα εμβληματικά χρώματα της μάρκας. Η μελλοντική φιλοδοξία είναι να εξερευνήσουν οι δύο μάρκες τη δημιουργία ενός υβριδικού σκάφους.

Καθώς οι άνθρωποι και τα συναισθήματά τους βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής της μάρκας, η Cupra παρουσίασε το RPM video teaser, μια τηλεοπτική παραγωγή sci-fi, όπου απαγορεύονται τα συναισθήματα και μια ομάδα ανταρτών μάχεται να ξυπνήσει την ανθρωπότητα. Το teaser περιλαμβάνει κορυφαίους ηθοποιούς όπως η Natalia Reyes, αστέρι του τελευταίου Terminator, τον Ισπανό ηθοποιό Eduard Fernández από τη σειρά των 30 Monedas και την υποψήφια για Goya ηθοποιό Juana Acosta. Την ανακοίνωση παρουσίασε με την εμφάνιση του ο Vince Gerardis, executive co-producer του Game of Thrones και του teaser RPM, μαζί με τους αδελφούς Uria και Daniel Posada από τα Infinito Studios.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v