Renault Captur RS Line: Με αγωνιστική χροιά

Η νέα έκδοση του γαλλικού crossover αποκτά αποκλειστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τον κόσμο των μηχανοκίνητων αθλημάτων.
Renault Captur RS Line: Με αγωνιστική χροιά

Η νέα προσθήκη στη γκάμα του Renault Captur είναι η έκδοση RS Line. Το γαλλικό crossover με την μοντέρνα σχεδίαση και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, απέκτησε στοιχεία από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για πρώτη φορά, η έκδοση RS Line εμφανίζεται στο Renault Captur. Με αποκλειστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τον κόσμο των μηχανοκίνητων αθλημάτων, το Captur ενισχύει τον αθλητικό του χαρακτήρα. Το πακέτο περιλαμβάνει, μπροστινό προφυλακτήρα με λεπίδα F1 και μάσκα κηρήθρας, γκρίζο πίσω διαχύτη αέρα, παράθυρα με επίστρωση και στο πίσω παράθυρο, διπλή εξάτμιση με χρώμιο και ζάντες αλουμινίου Le Castellet 18 ιντσών. Ένα σήμα RS Line στην πόρτα "υπογράφει" αυτήν την έκδοση.

Αυτή η υπογραφή βρίσκεται και μέσα στη συγκεκριμένη κόκκινη ταπετσαρία και στο διάτρητο δερμάτινο τιμόνι με κόκκινη και γκρι ραφή. Τα μαρσπιέ από αλουμίνιο δείχνουν την κληρονομιά της Renault Sport. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με μια κόκκινη γραμμή στους αεραγωγούς και το ταμπλό, με φινίρισμα από άνθρακα. Το ψηφιακό ταμπλό 10 ιντσών, η εμπρός και πίσω υποβοήθηση στο πάρκινγκ με κάμερα πίσω όψης, ο επαγωγικός φορτιστής και ο ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης είναι στο βασικό, στάνταρ εξοπλισμό.



Το Renault Captur, εξελίσσεται λεπτομερώς για να βελτιώσει περαιτέρω το δημοφιλές σχέδιο του. Η έκδοση Initiale Paris είναι εμπλουτισμένη ως στάνταρ με την κάμερα 360 °, η κεραία έχει μαύρο φινίρισμα στα σχετικά χρώματα οροφής, το μπροστινό και το πίσω σπόιλερ έχουν γκρι φινίρισμα Erbé και η στεφάνη του τιμονιού είναι διακοσμημένη με χρώμιο.

Από την πλευρά των κινητήρων, το Renault Captur προσφέρεται  τώρα με βενζίνη (TCe 90 ίππων και 140 ίππων), LPG (TCe 100 ίππων LPG) και Plug-in Hybrid (E-TECH Plug-in Hybrid 160 ίππων).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v