Ανανεώθηκε το μοναδικό MINI

Η Mini ανανεώνει το Cooper σε όλες τις εκδόσεις του κάνοντάς το πιο εντυπωσιακό από ποτέ.
Ανανεώθηκε το μοναδικό MINI
Το MINI είναι ένα μοναδικό δημιούργημα που συμπεριλαμβάνεται στα επιτεύγματα της αυτοκίνησης. Το στιλ του βρετανικού μοντέλου ακόμη και σήμερα μετά από τόσες δεκαετίες εξακολουθεί να συναρπάζει του εραστές του αυτοκινήτου.

Το MINI είναι ένα μοναδικό δημιούργημα που συμπεριλαμβάνεται στα επιτεύγματα της αυτοκίνησης. Το στιλ του βρετανικού μοντέλου ακόμη και σήμερα μετά από τόσες δεκαετίες εξακολουθεί να συναρπάζει τους εραστές του αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα ανανέωσης του αυτοκινήτου που εμπνεύστηκε ο Αλεκ Ισιγόνης, στις εκδόσεις αμαξώματος 3 και 5 υρών και Cabrio, περιλαμβάνει:

-‘Purist’ εμφάνιση χάρη στη νέα εμπρός σχεδίαση.

-Προβολείς LED τώρα στο βασικό εξοπλισμό.

- Χαρακτηριστικά φινιστρίνια νέας σχεδίασης

-Επανασχεδιασμένη πίσω ποδιά

-πίσω φώτα LED σε σχέδιο Union Jack, τώρα στο βασικό εξοπλισμό

-Παγκόσμια καινοτομία: Multitone Roof

-Νέες εξωτερικές αποχρώσεις και ζάντες αλουμινίου.

-Νέας σχεδίασης επιφάνειες εσωτερικού και αεραγωγοί.

-Επανασχεδιασμένα τιμόνια, προαιρετικά θερμαινόμενα για πρώτη φορά.

-Πολυλειτουργική οθόνη οργάνων με έγχρωμη οθόνη 5-ιντσών.

-Οθόνη κεντρικού οργάνου με νέο γυαλιστερό πλαίσιο Piano Black,

-Οθόνη 8,8” με μοντέρνα φιλοσοφία γραφικών, στάνταρ.

-Σπορ καθίσματα σε νέα απόχρωση Light Chequered.

-Νέα επιλογή Ambient Light με εκτεταμένες λειτουργίες.

-Adaptive chassis (τώρα διαθέτει ανάρτηση επιλεκτικής απόσβεσης βάσει της συχνότητας των κραδασμών -frequency-selective damping).

-Ηλεκτρικό χειρόφρενο για πρώτη φορά.

-Active Cruise Control (τώρα με λειτουργία Stop & Go)     

-Μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στο νέο σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα και το φωτισμό κακών καιρικών συνθηκών

- Εξωτερικό Piano Black με περισσότερες εφαρμογές

-Νέα πακέτο εξοπλισμού για στοχευμένη εξατομίκευση

- Σπορ δερμάτινο τιμόνι(στάνταρ)

-Ψηφιακό cockpit (προαιρετικό)



Ένα σπορ δερμάτινο τιμόνι νέας σχεδίασης με μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των ανανεωμένων εκδόσεων. Η νέα δομή των μπουτόν βελτιστοποιεί τον έλεγχο των λειτουργιών ηχοσυστήματος και του τηλεφώνου, του voice control και των συστημάτων υποστήριξης οδήγησης. Τα πακέτα εξοπλισμού John Cooper Works, MINI Yours και MINI Electric περιλαμβάνουν μία υψηλών προδιαγραφών έκδοση του σπορ δερμάτινου τιμονιού, με επιφάνεια από δέρμα nappa και μεγαλύτερες υποδοχές για τους αντίχειρες. Για πρώτη φορά, διατίθεται επίσης θέρμανση τιμονιού, προαιρετικά, για τα μικρά μοντέλα MINI.

Μία πολυλειτουργική οθόνη οργάνων πίσω από το τιμόνι αποτελεί στοιχείο του Connected Media. Η ψηφιακή έγχρωμη οθόνη σε σχεδίαση black panel, που προσφέρεται στάνταρ με το MINI Cooper SE, έχει διάμετρο 5” και προβάλλει χρήσιμες πληροφορίες καθώς και μηνύματα προειδοποίησης και ενδείξεις κατάστασης των συστημάτων υποβοήθησης. Στο αμιγώς ηλεκτρικό MINI, δείχνει και την κατάσταση φόρτισης όταν είναι συνδεδεμένο σε ηλεκτρική πρίζα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v