Τρία ονειρεμένα αυτοκίνητα που έρχονται το 2021

Ανάμεσα στα καινούργια μοντέλα που θα λανσαριστούν το 2021, ξεχωρίζουμε τρεις ονειρεμένες προτάσεις.
Τρία ονειρεμένα αυτοκίνητα που έρχονται το 2021

Το 2021, θα είναι μια καθοριστική χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία, γιατί θα προσπαθήσει να επουλώσει και τις πληγές που δημιούργησε η πανδημία.

Η παράγωγη των νέων μοντέλων συνεχίζεται και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξεκινούν τη νέα χρονιά με την ελπίδα ότι οι νέες προτάσεις τους θα συμβάλουν στην αύξηση του όγκου των πωλήσεων.

Ανάμεσα στα καινούργια μοντέλα που θα λανσαριστούν το 2021, ξεχωρίζουν τρεις ονειρεμένες προτάσεις, οι οποίες αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ενισχύουν την ηλεκτροκίνηση.

Ford Mustang Mach Ε

Το Mustang Mach-E της Ford δεν μοιάζει με κανένα Mustang που έχετε ξαναδεί.  Αντί για κινητήρα V8, αυτό το SUV έχει έναν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα.      

Η νέα χρονιά μας φέρνει και την αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E. Η έκδοση μηδενικών ρύπων του αμερικανικού  αυτοκινητου που έχει γράψει μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία της αυτοκίνησης, θα βρίσκεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο. Ο προγραμματισμός του μοντέλου μηδενικών ρύπων που συνδυάζει τις επιδόσεις με τον εμβληματικό χαρακτήρα του δημοφιλέστερου σπορ αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο: Έναρξη των παραγγελιών από τα μέσα Ιανουάριου, άφιξη των πρώτων εκθεσιακών αυτοκινήτων τον Φεβρουάριο. Οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου είναι κεντρικά τοποθετημένη ανάμεσα στους άξονες και κάτω από το δάπεδο, πετυχαίνοντας ένα χαμηλό κέντρο βάρους που υποστηρίζει το σπορ χαρακτήρα και τη δυναμική συμπεριφορά.



Maserati MC20

Μετά από 15 χρόνια, απουσίας από την κατηγορία των supercar, η Maserati θα λανσάρει φέτος το εντυπωσιακό supercar MC20 . Αρχική τιμή 200.000 ευρώ. Ανταγωνίζεται τις  Ferrari F8 Tributo, McLaren 720S και Lamborghini Huracan. Τροφοδοτείται από τον  κινητήρα V6 της Maserati που παράγει πάνω από 600 ίππους. 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9΄΄.



BMW iX

Στο τέλος της χρονιάς θα ξεκινήσει το λανσάρισμα της νέας BMW iX. Σχεδιάστηκε εξ αρχής ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο και φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 503 ίππων. Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5΄΄. Στόχος είναι να επιτευχθεί μία εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, κάτω από 21 kWh ανά 100 χλμ. (WLTP) και αυτονομία μεγαλύτερη των 600 χλμ. Ανταγωνίζεται τα Tesla Model X, Audi E-tron και Mercedes-Benz EQC. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το κορυφαίο ηλεκτρικό SUV της BMW, έχει αρχική τιμή 95.200 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v