Ηνωμένο Βασίλειο: Νέοι επιστήμονες στην Jaguar Land Rover

Η Jaguar Land Rover αναζητά έως και 300 νέους μαθητευόμενους, προπτυχιακούς και αποφοίτους για να εργαστούν στην επιχείρηση τον Σεπτέμβριο του 2021.
Ηνωμένο Βασίλειο: Νέοι επιστήμονες στην Jaguar Land Rover
Η Jaguar Land Rover προσλαμβάνει περίπου 300 νέους μαθητευόμενους, προπτυχιακούς και αποφοίτους. Διατίθενται νέα προγράμματα μαθητείας και άλλα βραβευμένα προγράμματα δεξιοτήτων. Η μαθητεία πτυχίου προσφέρει ευκαιρία για ανταγωνιστικό μισθό και χωρίς δίδακτρα πανεπιστημίου.

Η πρόσληψη πρόωρης σταδιοδρομίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνoϊού αντανακλά τη συνεχιζόμενη δέσμευση της εταιρείας για ανάπτυξη μελλοντικών δεξιοτήτων

Η Jaguar Land Rover αναζητά έως και 300 νέους μαθητευόμενους, προπτυχιακούς και αποφοίτους για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η εταιρεία  αποκάλυψε μια νέα μαθητεία πτυχίου μηχανικής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Warwick για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων και γνώσεων σε όλη τη μηχανική. Αυτό θα επιτρέψει στην Jaguar Land Rover να συνεχίσει να χτίζει τη μηχανική της ικανότητα για ένα αυτόνομο, συνδεδεμένο και ηλεκτρικό μέλλον. Η νέα μαθητεία εντάσσεται σε μια καθιερωμένη σειρά προγραμμάτων πρόωρης σταδιοδρομίας που προσφέρονται ήδη από την Jaguar Land Rover, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών επιλογών για αποφοίτους σχολείων, φοιτητών κολεγίου και πανεπιστημίου.

Μεγαλύτερος πάροχος μαθητείας

Η Jaguar Land Rover είναι ο μεγαλύτερος πάροχος μαθητείας αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντιπροσωπεύοντας περίπου το ήμισυ του συνόλου των μαθητευομένων κατασκευής αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατατάσσεται επίσης στον τέταρτο πιο ελκυστικό εργοδότη για μηχανικούς.

Όλα τα προγράμματα πρώιμης σταδιοδρομίας παρέχουν εκπαίδευση κατά την εργασία με ανεκτίμητη καθοδήγηση και καθοδήγηση από έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας. Η μαθητεία πτυχίου συνδυάζει πραγματική και ακαδημαϊκή εμπειρία, με τα πρόσθετα οφέλη από την απόκτηση ανταγωνιστικού μισθού κατά τη μάθηση - και χωρίς πανεπιστημιακά δίδακτρα.

Ανάπτυξη νέων ταλέντων

Αυτοί εξελίσσονται γρήγορα και η αυτοκινητοβιομηχανία μεταμορφώνεται για να ανταποκριθεί. Η ανάπτυξη νέων ταλέντων είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της επιχείρησής μας και η ύπαρξη διαφορετικότητας στους ανθρώπους μας σε αυτό το στάδιο της σταδιοδρομίας τους είναι καθοριστικής σημασίας. Χρειαζόμαστε νέους που είναι παθιασμένοι με τη βιομηχανία και τις μάρκες μας, που επιθυμούν να διαμορφώσουν ένα διαφορετικό είδος κόσμου και που θέλουν να συνεργαστούν με την καινοτομία.

Αυτό το νέο τετραετές πρόγραμμα θα επιτρέψει στην Jaguar Land Rover να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει πιθανούς μηχανικούς, προετοιμάζοντάς τους για ένα μέλλον στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη ή την κατασκευή προϊόντων.

Το νέο πρόγραμμα μηχανικής μαθητείας ακολουθεί την επιτυχή εισαγωγή του Μαθητείου Ψηφιακών και Τεχνολογικών Λύσεων το 2018, το οποίο σχεδιάστηκε για να χτίσει τις ικανότητες και δεξιότητες της Jaguar Land Rover που απαιτούνται για την ανάπτυξη και την παροχή μελλοντικών τεχνολογιών κινητικότητας. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Jaguar Land Rover έχει προσλάβει σχεδόν 2.200 νέους σε μαθητευόμενα, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Οι αιτήσεις για όλα τα προγράμματα είναι τώρα ανοιχτές και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v