Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel: Μόνο 2,88 εκατ. ευρώ

Η Bugatti παρουσιάζει μια νέα έκδοση της Chiron, εμπνευσμένη από την εμπλοκή της φίρμας στην αεροναυπηγική.
Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel: Μόνο 2,88 εκατ. ευρώ

Η Bugatti είχε στενούς δεσμούς με την αεροπορία από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία πριν από περισσότερα από 110 χρόνια. Πολλοί επιτυχημένοι οδηγοί αγώνων Bugatti, όπως ο Albert Divo, ο Robert Benoist και ο Bartolomeo 'Meo' Costantini, πέταξαν για τη Γαλλική Πολεμική Αεροπορία.

Η έκδοση Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel, τιμά αυτούς τους θρύλους της αεροπορίας. Η παράγωγη της περιορίσθηκε σε 20 οχήματα. Εκτός από το ασυνήθιστο χρώμα της βαφής, το όχημα περιλαμβάνει ειδικό δερμάτινο εσωτερικό με σκίτσα στο χέρι και αλουμίνιο με διαμάντια.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel είναι το ιδιαίτερο, ματ γκρι χρώμα Gris Serpent, μια σύγχρονη ερμηνεία του εξωτερικού χρώματος των αεροσκαφών από τη δεκαετία του 1920.



Στο εσωτερικό, χρησιμοποιείται εκλεκτό δέρμα Gaucho για ολόκληρο το εσωτερικό του οχήματος του Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel. Προαιρετικά και γυάλινη οροφή Sky View μέσω της οποίας οι επιβάτες μπορούν να κοιτάξουν τον ουρανό όπως σε ανοιχτά αεροσκάφη του περασμένου αιώνα.

Το Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel με κινητήρα W16 και χωρητικότητα 8 λίτρων αποδίδει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής. Η μέγιστη ταχύτητά περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ./ώρα. Η Bugatti θα ξεκινήσει την παραγωγή του Chiron Sport Les Légendes du Ciel προς το τέλος του 2020. Η έκδοση, που περιορίζεται σε 20 μονάδες, κοστίζει 2,88 εκατομμύρια ευρώ καθαρά η καθεμία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v