H Volvo υποστηρίζει το lockdown

Η Volvo Car Hellas, φρόντισε ώστε το σύνολό των εγκαταστάσεων της να παραμένει σε λειτουργία και στην περίοδο του lockdown.

H Volvo υποστηρίζει το lockdown
Η προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπισθεί η μετάδοση της πανδημίας έχει επηρεάσει τις δραστηριότητες μας και την επαγγελματική μας καριέρα.

Περιμένουμε καρτερικά την επομένη ημέρα για να φορτώσουμε το αυτοκίνητο μας, να σιγουρευτούμε για την ασφαλή θέση των παιδιών μας στο αυτοκίνητο και να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι στην άκρη της πιο όμορφης χώρας του κόσμου.

Επειδή για να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας, απαιτείται προετοιμασία και οργάνωση, οι εκθέσεις αυτοκινήτων και τα συνέργεια παραμένουν ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές και να συμβάλουν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό τηρεί όλα τα μετρά προφύλαξης και φροντίζει για την υγειά των επισκεπτών και όλων των υπάλληλων. Παράλληλα, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων των επίσημων sites των αυτοκινητοβιομηχανιών επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή αναζήτηση του κατάλληλου αυτοκινήτου και διευκολύνει την ολοκλήρωση της αγοράς και της επισκευής.

Το Επίσημο Δίκτυο της Volvo εξυπηρετεί απρόσκοπτα τους πελάτες στη διάρκεια του lockdown. Η Volvo Car Hellas, φρόντισε το σύνολό των εγκαταστάσεων των Επίσημων Διανομέων και των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo να παραμένουν σε λειτουργία για την περίοδο του lockdown.

Με υπευθυνότητα και πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια επισκεπτών και προσωπικού, το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Volvo συνεχίζει να υποδέχεται πελάτες που ενδιαφέρονται για αγορά νέων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo εξυπηρετεί κανονικά ραντεβού για συντήρηση και επισκευές.

Σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, η Volvo τηρεί με προσήλωση αυστηρά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των ανθρώπων που την εμπιστεύονται: προσεκτική απολύμανση με εξειδικευμένο προϊόν σε όλα τα οχήματα πριν ο πελάτης έρθει σε επαφή μαζί τους, σωστή χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, αντισηπτικά, πιστή τήρηση των αποστάσεων και του αριθμού επισκεπτών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, προτείνεται στους πελάτες να επικοινωνούν με το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Volvo, ώστε να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους.

Το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Volvo (210-6241833) βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών με ωράριο λειτουργίας, Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v