Απόσυρση ποδηλάτου

Η Kosmoride, λανσάρει το πρόγραμμα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Ε-Βike.
Απόσυρση ποδηλάτου
Στη λίστα με τα καλά που μας έφερε το lockdown περιλαμβάνεται και η χρήση του ποδηλάτου. Βγάλαμε από την αποθήκη το αγαπημένο μας ποδήλατο και κάναμε καθημερινά διαδρομές στη περιοχή που μένουμε. Τα οφέλη είναι εμφανή και μεγάλη μερίδα πολίτων εξακολουθούν να απολαμβάνουν την βόλτα ή την άθληση με το ποδήλατο.

Η Kosmoride, είναι μια καινούργια εταιρεία που εισάγει μερικές από τις καλύτερες μάρκες ποδηλάτων. Ανήκει στον Όμιλο Kosmocar και διοικείται από μια ομάδα στελεχών που γνωρίζουν την μετακίνηση και την συνεισφορά κάθε τύπου οχήματος στη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος.

Η Kosmoride, λανσάρει το πρόγραμμα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Ε-Βike.

Η κορυφαία εταιρεία Ε-Βikes στην Ελλάδα, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα κατάλληλο Ε-Βike.

Η καινοτόμα πολιτική της Kosmoride προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ.

Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

Το πρώτο Kosmoride experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21), δίνετε η δυνατότητα για ένα test drive με όποιο μοντέλο, καλύπτει τις ανάγκες σας. Η αγορά του νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Πληροφορίες στο www.kosmoride.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v