Από 29.523 ευρώ το νέο ηλεκτρικό Skoda Enyaq Iv

Το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Skoda κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά.
Από 29.523 ευρώ το νέο ηλεκτρικό Skoda Enyaq Iv

Το ολοκαίνουργιο Enyaq iV, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Skoda και πρώτο μοντέλο της μάρκας που βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα (MEB) του Volkswagen Group ειδικά για ηλεκτρικά μοντέλα, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Η Kosmocar-Skoda, ανακοινώνει τις ενδεικτικές προτεινόμενες τιμές λιανικής του μοντέλου, στις οποίες σίγουρα ξεχωρίζει αυτή της εισαγωγικής έκδοσης. Εξοπλισμένο με κινητήρα 109 kW, πίσω κίνηση και αυτονομία έως 340 χλμ., έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 35.200 ευρώ, που μετά την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» διαμορφώνεται ουσιαστικά σε 29.523 ευρώ.

Διαθέτει μια ολοκαίνουργια φιλοσοφία κίνησης, εκμεταλλευόμενo τις δυνατότητες που προσφέρει η MEB, στην οποία η μπαταρία ενσωματώνεται στο δάπεδο για εξοικονόμηση χώρου. Τρεις χωρητικότητες μπαταρίας, πέντε επίπεδα ισχύος που κυμαίνονται από 109 έως 225 kW (148 έως 306 ίπποι, αντίστοιχα) και πίσω κίνηση ή τετρακίνηση, καλύπτουν πολλές διαφορετικές απαιτήσεις και χρήσεις, με αυτονομία έως 510 χλμ. στον κύκλο WLTP.



Με μήκος 4,649 μέτρα, πολύ κοντά στη νέα Octavia (4,689 μέτρα) και μόλις 5 εκ. πιο μικρό από το Kodiaq (4,697 μέτρα), το ολοκαίνουργιο Enyaq iV αποτελεί μία τεχνολογικά προηγμένη πρόταση στο χώρο των ηλεκτρικών SUV, με κορυφαία επίπεδα ποιότητας, ασφάλειας και συνδεσιμότητας καθώς και εντυπωσιακούς χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής – ενδεικτικές προς το παρόν, θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες, διαμορφώνονται ως εξής:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v