ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αμιγώς ηλεκτρικά Nissan e-NV200 στην Αθήνα

Η Nissan - Νικ. Ι Θεοχαράκης Α.Ε., παρέδωσε 9 αμιγώς ηλεκτρικά e-NV200, στην εταιρεία logistics Seagull.

Αμιγώς ηλεκτρικά Nissan e-NV200 στην Αθήνα

Κατά την παράδοση των 9 e-NV200, o Τάκης Θεοχαράκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., μεταξύ άλλων δήλωσε: “Η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που υποδεχόμαστε όλοι με πολύ μεγάλη ικανοποίηση αλλά και μεγάλες προσδοκίες. Η Seagull με την προσθήκη των 9 ηλεκτρικών βαν e-NV200 στον στόλο της, ανοίγει νέους δρόμους στις μεταφορές. Δείχνει έμπρακτα, πώς οι εταιρείες μπορούν να επιτύχουν μηδενικό αποτύπωμα ρύπων, μειώνοντας ταυτόχρονα και σε μεγάλη κλίμακα τα έξοδα κίνησής τους.”

Το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200 της Nissan, αποτελεί την ιδανική επιλογή στον τομέα των αστικών εμπορευματικών μεταφορών. Το δημοφιλές μοντέλο έχει ήδη επιλεχθεί ως το ιδανικό όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις αστικού εφοδιασμού και διανομών, σε όλη την Ευρώπη.

Το e-NV200 ενισχύει τη φήμη του ως το ιδανικό όχημα για αστικές παραδόσεις, καθώς όλο και περισσότεροι διανομείς και κάτοικοι πόλεων, εκτιμούν τη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Αντικατοπτρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης, το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 με την μπαταρία των 40 KWh υποβλήθηκε σε δοκιμές WLTP, επιτρέποντας στους οδηγούς του να διανύσουν από 200 χλμ. σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χλμ. σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση.

Προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κραδασμοί, μηχανικοί θόρυβοι και αλλαγές ταχύτητας. Χάρη στην μετάδοση ισχύος που χαρακτηρίζει ένα EV, επιτυγχάνεται στιγμιαία ροπή στρέψης και ομαλή επιτάχυνση,  εξασφαλίζοντας ήρεμες διαδρομές για τους οδηγούς, αλλά και χωρίς θόρυβο για τους κατοίκους των αστικών περιοχών. Η μετάδοση ισχύος με μια σχέση ταχυτήτων και η παρουσία του Hill Start Assist, καθιστούν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους για να επιλέξουν δύο εκδόσεις: το e-NV200 van και το e-NV200 Evalia. Και οι δύο διαθέτουν ένα ευπροσάρμοστο εσωτερικό που επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν τον χώρο και τα καθίσματα, με βάση τις ανάγκες τους. Το ηλεκτροκίνητο  φορτηγό e-NV200 είναι εύκολο να φορτωθεί, καθώς το δάπεδο της καρότσας απέχει μόλις 52 εκατοστά από το έδαφος.

Το 100% ηλεκτροκίνητο φορτηγό Nissan e-NV200 έχει χώρο φορτίου 4,2m³, αρκετό για να χωρέσει δύο παλέτες ή φορτίο μέχρι 701 κιλά.

Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μετακινήσουν τους επιβάτες ή πλήρωμα, το e-NV200 Evalia με έως και 7 θέσεις, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Επιπλέον, είναι μια καλή πρόταση για ταξί και συναφείς μεταφορικές υπηρεσίες.Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan Leaf, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.) με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την Ηλεκτροκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες εδώ.

Ενδεικτικά, το e-NV200, εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία 40kWh, είναι διαθέσιμο στο επιδοτούμενο πρόγραμμα “Κινούμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ” με τιμή που ξεκινά από τις 31.076 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 36.490 ευρώ). Αντίστοιχα, στην επταθέσια επιβατική έκδοσή του e-Evalia, διατίθεται, μέσω της σχετικής επιδότησης, με τιμή εκκίνησης στις 31.682 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 37.180 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η συμπόνοια είναι η βάση της ηθικής"

Άρθουρ Σοπενχάουερ, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2